Αρης: Προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Φεράρι
i

@intime

Αρης: Προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Φεράρι

Ο αργεντινός μπακ μπήκε στο πρόγραμμα και απέκτησε ελπίδες για Λεωφόρο. Εκτός πάλι ο Βέλεθ.

Περισσότερες είναι οι επιλογές που έχει ο Ακης Μάντζιος για το τελευταίο παιχνίδι των playoffs, πριν τις γιορτές του Πάσχα, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Φράνκο Φεράρι προπονήθηκε σήμερα κανονικά στην προπόνηση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν αποκλείεται ο προπονητής του Αρη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 26.04.2024

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού

Γιατί ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ως.. προβολή του τελικού κυπέλλου. Τι φάνηκε από τις επιλογές στην ενδεκάδα και τις δοκιμές.

Εκτός του Φεράρι, ο Μάντζιος θα έχει ξανά τους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ που εξέτισαν την ποινή τους. Οχι όμως και τον Βέλεθ που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσει σε ακόμη ένα παιχνίδι. Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται και η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/04, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Άρης: Ο δικός του… Χουλιάν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:50 - 25.04.2024

Άρης: Ο δικός του… Χουλιάν

Ο Ισπανός αγαθός γίγαντας του Άρη αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή τις δεύτερης ευκαιρίες, τις κερδίζεις, δεν σου χαρίζονται.