Αρης: Προτεραιότητα για τελικό, όσοι πάρουν εισιτήριο με Παναιτωλικό
i

©intime

Αρης: Προτεραιότητα για τελικό, όσοι πάρουν εισιτήριο με Παναιτωλικό

Αλέξης Σαββόπουλος 14:00 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 04.03.2024

Όσοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό… πάνε τελικό εφόσον ο Aρης βρεθεί εκεί και το παιχνίδι διεξαχθεί με κόσμο στις κερκίδες.

Ο Άρης και κατ΄ επέκταση και ο κόσμος του ζει και αναπνέει για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς κάτι που προμηνύει ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη το βράδυ.

Οι φίλοι του Άρη έχουν έναν ακόμη και μάλιστα αρκετά σοβαρό λόγο ώστε να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για τον επαναληπτικό με την ομάδα του Αγρινίου. Ποιος είναι αυτός; Ότι αν αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι της Τετάρτης, αυτό μπορεί να τους εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό. Φυσικά με την προϋπόθεση, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εξασφαλίσει την πρόκριση για τον τελικό της 18ης Μαΐου και αν αυτός φυσικά διεξαχθεί με κόσμο στις κερκίδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όσοι αγοράσουν εισιτήριο την Τετάρτη, θα έχουν προτεραιότητα για τον τελικό, μετά τους κατόχους διαρκείας για τους οποίους ούτως ή άλλως θα υπάρχει πρόβλεψη.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ

ΘΥΡΕΣ 1, 3, 4, 5 15,00 €

ΘΥΡΑ 2 20,00 €

ΘΥΡΑ 9 25,00 €

ΘΥΡΑ 7 30,00 €

ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 75,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3,4,5 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης διατίθενται από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις Θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο