Άρης: «Ψήνεται» νέα συνεργασία με τον αδερφό του Σέρχιο Ράμος

Σέρχιο και Ρενέ Ράμος - Photo By Alejandro Martinez Velez/Europa Press via Getty Images

Άρης: «Ψήνεται» νέα συνεργασία με τον αδερφό του Σέρχιο Ράμος

Αλέξης Σαββόπουλος 10:34 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 29.05.2024

Ο λόγος της παρουσίας του Ρενέ Ράμος στο Κλεάνθης Βικελίδης την περασμένη Κυριακή και η διασύνδεσή της με την Ισπανική αγορά εν όψει καλοκαιριού.

Μια συνάντηση με το βλέμμα στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έγινε την περασμένη Κυριακή στο περιθώριο του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε ο Ρενέ Ράμος, αδελφός του Σέρχιο Ράμος και ταυτόχρονα ατζέντης παικτών. Παρακολούθησε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη και έγινε μια πρώτη κουβέντα για συνεργασία το καλοκαίρι με παίκτες από την Ισπανική αγορά. Λόγω του τελικού, οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.

Ο Ρενέ Ράμος είναι ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας -46 ετών- και πρόεδρος της RR Soccer Mangement Agency. Δεν είναι άγνωστος στον Άρη αφού έχει στο πελατολόγιό του τον Βαλεντίνο Φατόρε, παλιότερα εκπροσωπούσε κα τον Λόρεν Μορόν, ενώ έχει και τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού.

Ο Αρης, πέρα του Φατόρε ασχολήθηκε και με άλλους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της RR Agency, το περασμένο καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι θέλει και φέτος να αξιοποιήσει αυτή τη γνωριμία που έχει καταφέρει να… χτίσει.