Άρης: Τα προληπτικά μέτρα με Φαμπιάνο
i

Φαμπιάνο@intime

Άρης: Τα προληπτικά μέτρα με Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 08:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Γιατί ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε εκτός της χθεσινής ανοικτής προπόνησης στο Βικελιδης και γιατί δεν υπάρχει ανησυχία για τον τελικό.

Όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην προτελευταία ανοικτή προπόνηση των παικτών του άρη πριν την αναχώρηση για το Βόλο, μια μικρή ανησυχία την ένιωσαν, βλέποντας τον Φαμπιάνο να μην φοράει καθόλου ποδοσφαιρικά παπούτσια και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας μόνο ένα ελαφρύ τρέξιμο. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας αφού η μη συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έγινε περισσότερο για λόγους προφύλαξης.

Ο Βραζιλιάνος έχει μια ενόχληση στο πόδι από ένα χτύπημα και για αυτό προτιμήθηκε να μην το επιβαρύνει. Δεν φαίνεται όμως, σύμφωνα και με την ιατρική εκτίμηση λ μα τίθεται ζήτημα μη παρουσίας του στον τελικό, κάτι που θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα της τελευταίας στιγμής για τον Ακη Μάντζιο και το πλάνο που έχει καταστρώσει για τον τελικό και φυσικά περιλαμβάνει την παρουσία του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στο βασικό σχήμα στο πλευρό του Μπράμπετς. Λογικά ο Φαμπιανο θα πάρει σήμερα μέρος κανονικά στην τελευταία πριν από την αναχώρηση για το Βόλο προπόνηση στο Ρύσιο, σημαίνοντας και τη λήξη συναγερμού.