Αρης: Τα νούμερα του Σαβέριο και η αφιέρωση
i

@intime

Αρης: Τα νούμερα του Σαβέριο και η αφιέρωση

Αλέξης Σαββόπουλος 10:15 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 12.01.2024

Τι έδειξε η στατιστική απεικόνιση του 24χρονου πρωταγωνιστή της νίκης του Αρη στο ντέρμπι και γιατί αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Κίκε Σαβέριο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη στη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός, έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ απο ένα τραυματισμό που λόγω λανθασμένης ιατρικής εκτίμησης τον άφησε εκτός για σχεδόν τέσσερις μήνες και έδειξε με το καλημέρα, ότι μπορεί να αναδειχθεί σε μια σημαντική λύση για τον Ακη Μάντζιο, στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

Ο ελληνας τεχνικός πιστώνεται την απόφαση να τον χρησιμοποιήσει βασικό και ο 24χρονος τον δικαίωσε με την απόδοσή του, την οποία επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί. Ο παικτης με καταγωγή απο το Εκουαδόρ, σε 80 λεπτά συμμετοχής είχε ένα γκολ, μια ασιστ, δυο τελικές on target, μια δημιουργία μεγάλης ευκαιρίας, 2 (4) πετυχημένες ντρίμπλες, τρία τάκλιν, 6 (10) διεκδικήσεις, δυο key passes, 22 (29) δηλαδή ποσοστό 79% στι πάσες και μια στις δυο σέντρες. Καθόλου άσχημα για ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα.

Για όσους το παρατήρησαν, μόλις ο Σαβλεριο σημείωσε το δεύτερο γκολ του Αρη κατευθύνθηκε προς το μέρος που καθόταν ο θόδωρος Καρυπίδης και του αφιέρωσε το γκολ. Ο λόγος έχει να κάνει με μια σύντομη στιχομυθία που είχαν οι δυο άνδρες στην ανάπαυλα του αγώνα, όταν ο ισχυρός άνδρας του Αρη κατέβηκε στα αποδυτήρια για να εμψυχώσει τους παίκτες και απευθυνόμενος στον 24χρονο παικτη, του είπε ότι…. Βλέπει να σκοράρει. Κάτι που έγινε και ακολούθησε η αφιέρωση!

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη
SPORTAL ORIGINALS

22:59 - 07.01.2024

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη

Η Sportal Sunday Live ήταν μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2 στο Φάληρο, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έξαλλοι στον Πειραιά με Μαρέφκα - Σήκωσαν μεγάλη σκόνη οι φάσεις με Μασούρα και Ναβάρο. Ο Άρης «τελείωσε» το αήττητο του ΠΑΟΚ με σπουδαίο Σαβέριο. Όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρουσιάζουν Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.