Σαβέριο: «Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία»
i

@intime

Σαβέριο: «Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:01 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 07.01.2024

Τι δήλωσε μετά τον αγώνα στην NOVA ο άνθρωπος που υπέγραψε τη μεγάλη νίκη του Αρη.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Αρη, Κίκε Σαβέριο, μιλώντας μετά το ματς έκανε λόγο για στιγμή που περίμενε πολύ καιρό: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοση μου βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Περίμενα πολύ καιρό για να μου έρθει αυτή η ευκαιρία και δούλεψα πολύ σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσω να την εκμεταλλευτώ».

Για το τι δούλεψε σωστά και ο Άρης έφτασε στην νίκη: «Δουλέψαμε καλά χωρίς την μπάλα με πολλά τρεξίματα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και δουλέψαμε σαν ένα».

Για την σημασία που έχει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού πάνω απ’ όλα για τον κόσμο. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, δηλαδή σαν ένα σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια μας στο πρωτάθλημα».

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη
SPORTAL ORIGINALS

22:59 - 07.01.2024

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη

Η Sportal Sunday Live ήταν μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2 στο Φάληρο, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έξαλλοι στον Πειραιά με Μαρέφκα - Σήκωσαν μεγάλη σκόνη οι φάσεις με Μασούρα και Ναβάρο. Ο Άρης «τελείωσε» το αήττητο του ΠΑΟΚ με σπουδαίο Σαβέριο. Όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρουσιάζουν Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Για το τι ευελπιστεί μετά την σημερινή νίκη: «Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, έχουμε την ποιότητα ώστε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και το έχουμε αποδείξει. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να κερδίσουμε τα λεγόμενα ως “εύκολα” παιχνίδια».