Αρης: Χωρίς Βερστράτε αλλά με Φεράρι η αποστολή για Παναθηναϊκό
i

@intime

Αρης: Χωρίς Βερστράτε αλλά με Φεράρι η αποστολή για Παναθηναϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 21:00 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 29.05.2024

Ενας τραυματισμός απο το ματς με την ΑΕΚ κρατάει εκτός τον Βέλγο. Επιστροφή για τον Φεράρι

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/04), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ακης Μάντζιος, δεν συμπεριλαμβάνεται για μια ακόμη φορά ο Βέλεθ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αυχένα, εξώ νοκ άουτ παραμένει και ο Βερστράτε που ταλαιπωρείται απο ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αντίθετα επιστρέφει ο Φεράρι αλλά και ο Ανσαριφάρντ που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικάη αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 26.04.2024

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού

Γιατί ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ως.. προβολή του τελικού κυπέλλου. Τι φάνηκε από τις επιλογές στην ενδεκάδα και τις δοκιμές.