Αρης: Χωρίς Βερστράτε αλλά με Φεράρι η αποστολή για Παναθηναϊκό
i

@intime

Αρης: Χωρίς Βερστράτε αλλά με Φεράρι η αποστολή για Παναθηναϊκό

Ενας τραυματισμός απο το ματς με την ΑΕΚ κρατάει εκτός τον Βέλγο. Επιστροφή για τον Φεράρι

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/04), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ακης Μάντζιος, δεν συμπεριλαμβάνεται για μια ακόμη φορά ο Βέλεθ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αυχένα, εξώ νοκ άουτ παραμένει και ο Βερστράτε που ταλαιπωρείται απο ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αντίθετα επιστρέφει ο Φεράρι αλλά και ο Ανσαριφάρντ που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικάη αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 26.04.2024

Άρης: Κάτι σαν πρόβα τελικού

Γιατί ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ως.. προβολή του τελικού κυπέλλου. Τι φάνηκε από τις επιλογές στην ενδεκάδα και τις δοκιμές.