Ο Άρνε Σλοτ σηκώνει μανίκια και αλλάζει τα πάντα στη Λίβερπουλ

Άρνε Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ σηκώνει μανίκια και αλλάζει τα πάντα στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 08:28 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 29.05.2024

Ο Άρνε Σλοτ σηκώνει μανίκια και ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στη Λίβερπουλ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άρνε Σλοτ θα γίνει επίσημα προπονητής της Λίβερπουλ την 1η Ιουνίου, αντικαθιστώντας τον Γιούργκεν Κλοπ που αποχώρησε από προπονητής μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στο Άνφιλντ.

Υπόσχεται να είναι ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι θα ελπίζουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να την οδηγήσει ξανά στην κατάκτηση της Premier League, από τη νέα σεζόν.

Ο Άρνε Σλοτ θα εντάξει στους «Reds» δικούς του παίκτες αλλά και προσωπικό και φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία, ενόψει της νέας σεζόν. Το προσωπικό του Ολλανδού αρχίζει να διαμορφώνεται, καθώς ο Ρούμπεν Πίτερς θα ακολουθήσει τον Σλοτ από τη Φέγενορντ για να γίνει ο νέος προπονητής σωματικής απόδοσης στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο Πίτερς υπηρέτησε ως επικεφαλής των επιδόσεων στο κλαμπ της Eredivisie τις τελευταίες τρεις σεζόν, μετά από έξι χρόνια ως φυσικός προπονητής με τη βελγική Γκενκ. Επιπλέον, ο βοηθός Σίπκε Χούλσοφ που συνεργάστηκε με τον Σλοτ στη Φέγενορντ, ετοιμάζει κι αυτός βαλίτσες για Άνφιλντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται επίσης να έχει μαζί του και τον Ετιέν Ράινεν μαζί του στο Μέρσεϊσαϊντ, ενώ ο Μαρκ Μπέρτσιλ και ο Κρεγκ Μακκί έχουν αμφότεροι πιθανολογηθεί ότι θα ενταχθούν στο νέο επιτελείο του Σλοτ στη Λίβερπουλ.

Η αποχώρηση του Κλοπ σημαίνει ότι οι προπονητές και το προσωπικό του Γερμανού τεχνικού, συμπεριλαμβανομένων των Πεπάιν Λάιντερς, Πέτερ Κράβιτς, Βίτορ Μάτος, Τζον Άχτερμπεργκ, Τζακ Ρόμπινσον, Αντρέας Σλούμπεργκερ και Αντρέας Κόρνμαϊερ, έχουν αποχωρήσει επίσης.