Ο Κλοπ έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα ζωή μετά τον αποχαιρετισμό του με τη Λίβερπουλ (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

Ο Κλοπ έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα ζωή μετά τον αποχαιρετισμό του με τη Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα ζωή του μακριά από τη Λίβερπουλ, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τους «Reds».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Premier League με νίκη 2-0 επί της Γουλβς. Τα γκολ των Αλέξις ΜακΆλιστερ και Τζάρελλ Κουάνσα ήταν αρκετά για να εξασφαλίσουν ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα τελειώσει με θετικό τρόπο τη θητεία του ως προπονητής των «Reds».

Μετά τον αγώνα, ο Κλοπ εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία στο πλήθος του Άνφιλντ καθώς ζήτησε από τους οπαδούς να στηρίξουν τον διάδοχό του, Ολλανδό, Άρνε Σλοτ.

Τώρα, λίγες μέρες μετά τον αποχαιρετισμό του στο Άνφιλντ, ο Κλοπ εθεάθη στην Ισπανία. Η Daily Mail ισχυρίστηκε ότι ο Γερμανός τεχνικός και η σύζυγός του Ούλα, βρίσκονται στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Κλοπ μίλησε για τις διακοπές του.

«Δεν είναι ότι προσπάθησα πολύ (προηγουμένως να πάω διακοπές), οπότε δεν είχα χρόνο. Είχα χρόνο, αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές για μένα τουλάχιστον στο τέλος της σεζόν ήταν σαν να πέφτω στην πρώτη διαθέσιμη ξαπλώστρα και να έχω ένα τηλέφωνο εδώ και να μιλάω με ατζέντηδες, αθλητικούς διευθυντές, τέτοια πράγματα.

Δεν έχω προπονήσεις, ναι, αλλά τα υπόλοιπα συνεχίζονταν λίγο πολύ. Οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν είδα το ένα τοις εκατό του κόσμου για τίποτα».

Ο Κλοπ πρόσθεσε: «Τώρα δεν θα κάνουμε τίποτα, θα παρακολουθούμε τα Euro εδώ κι εκεί, (είμαι) πραγματικά ανυπομονώ για αυτό και μετά διακοπές χωρίς να κάνουμε τίποτα και μετά το σχέδιο ξεκινάει να ταξιδέψουμε και θα δούμε πώς θα πάει. .»