«Ψάχνεται» για Σίμονς η Άρσεναλ - Υψηλές οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Τσάβι Σίμονς

i

© PrtScr

«Ψάχνεται» για Σίμονς η Άρσεναλ - Υψηλές οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Πάνος Κορομηλάς 13:50 - 18.01.2024

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσάβι Σίμονς, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν δε μοιάζει διατεθειμένη να τον δώσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Τσάβι Σίμονς πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στα γήπεδα της Γερμανίας με τη φανέλα της Λειψίας, έχοντας έξι γκολ και εννέα ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά το γεγονός πως αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Μάρκο Ρόζε.

Με τέτοιες εμφανίσεις, η επιστροφή και η μονιμοποίηση στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας μοιάζει αρκετά πιθανή. Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση για το αν θα παραμείνει στο Παρίσι μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως δε θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα.

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για την απόκτησή του, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική της γραμμής. Η αξία του ποδοσφαιριστή ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια και μόνο αν έρθει μια πρόταση αυτού του ύψους θα μπει η Παρί Σεν Ζερμέν σε διαπραγματεύσεις. 

Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί επίσης Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου, όμως η ομάδα του Αρτέτα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση που οι παριζιάνοι αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν. 

Υπενθυμίζεται πως ο Σίμονς διανύει τη δεύτερη θητεία του ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Αποκτήθηκε από την Αϊντχόβεν το καλοκαίρι του 2023, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ολλανδία είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, πείθοντας τους Γάλλους να πληρώσουν τη μικρή ρήτρα επαναγοράς που υπήρχε στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Ωστόσο, λόγω των πολλών επιθετικών επιλογών στην ομάδα δεν θα έβρισκε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής και αποφασίστηκε να δοθεί στη Λειψία με τη μορφή δανεισμού.