Ο κύβος ερρίφθη: Η Άρσεναλ ανακοινώνει σήμερα τη «βόμβα» με Ράις

Ντέκλαν Ράις

i

©Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images/Ideal Images

Ο κύβος ερρίφθη: Η Άρσεναλ ανακοινώνει σήμερα τη «βόμβα» με Ράις

Κώστας Τόπας 11:23 - 14.07.2023

Ο Ντέκλαν Ράις αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (14/07) από την Άρσεναλ, μία μεταγραφή η οποία θα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία των «κανονιέρηδων» αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντέκλαν Ράις φαίνεται πως βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης της ρεκόρ μετακίνησής του στην Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». Ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ είχε πει το «ναι» σε συμφωνία με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα στα τέλη Ιουνίου, αλλά οι σύλλογοι δεν είχαν επιβεβαιώσει τη συμφωνία. Σήμερα (14/07) όμως αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα αυτή η σπουδαία συμφωνία για τους «κανονιέρηδες».

Ωστόσο, σήμερα (14/07) φαίνεται πως η ιστορία θα έχει «happy end», καθώς ο Ντέκλαν Ράις θα ανακοινωθεί από την Άρσεναλ, η οποία έβγαλα 116 εκατομμύρια ευρώ συν έξι ως μπόνους για να πείσουν την πρωταθλήτρια του Conference League, να τον παραχωρήσει. 

Ο Ράις έχει ήδη επιστρέψει από τις διακοπές του με την πρόθεση να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν από μια γεμάτη προετοιμασία με την Άρσεναλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ετσι, ο Μικέλ Αρτέτα θα έχει από νωρίς στη διάθεσή του τον 24χρονο μέσο και μάλιστα πριν από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στις 20 Ιουλίου εναντίον των MLS All-Stars. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Λονδίνου υπέβαλε την τρίτη της προσφορά για τον Ράις την περασμένη εβδομάδα, έχοντας δει προηγουμένως δύο προτάσεις της να απορρίπτονται, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεκόρ του τότε συλλόγου 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι σήμερα, τα σχεδόν 118 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι στην Άστον Βίλα για τον Τζακ Γκρίλις έκαναν τον μεσοεπιθετικό της Μπέρμιγχαμ τον πιο ακριβό Άγγλο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Τώρα, ο Ντέκλαν Ράις πρόκειται να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό και να γίνει μάλιστα και η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ.