Αυτό που έκανε η Τσέλσι στο Twitter μετά τα δύο γκολ του Χάβερτς και κανείς δεν παρατήρησε

Κάι Χάβερτς

i

PrtScr

Αυτό που έκανε η Τσέλσι στο Twitter μετά τα δύο γκολ του Χάβερτς και κανείς δεν παρατήρησε

Κώστας Τόπας 09:09 - 24.04.2024

Οι οπαδοί της Άρσεναλ παρατήρησαν αμέσως πώς ο επίσημος λογαριασμός της Τσέλσι στο Twitter, αντέδρασε στα γκολ του Κάι Χάβερτς εναντίον της πρώην του ομάδας.

Ποιος είδε την Άρσεναλ και δεν τη φοβήθηκε! Σίγουρα όχι η Τσέλσι, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο «Έμιρειτς» το βράδυ της Τρίτης (23/04) και θα αργήσει να συνέλθει. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πραγματοποίησε ένα ονειρικό δεύτερο ημίχρονο, πανηγύρισε τη νίκη με 5-0 επί των «μπλε» και φώναξε παρών για τον τίτλο της Premier League.

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των «κανονιέρηδων» ήταν ο Κάι Χάβερτς. Στο 57' ο Όντεγκααρντ έβγαλε την μπαλιά, ο Γερμανός έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε και έκανε το 3-0. Με αυτόν τον τρόπο σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα και το πανηγύρισε. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65' ο Σάκα έκανε ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Χάβερτς με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

Ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος πέρασε τρεις σεζόν στην Τσέλσι προτού υπογράψει στην Άρσεναλ με αλλαγή αξίας 65 εκατομμυρίων λιρών, πανηγύρισε και τα δύο του γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό εξόργισε ξεκάθαρα τον διαχειριστή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Τσέλσι, καθώς το όνομά του δεν κατονομαζόταν στα tweet της ενημέρωσης. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι απλώς αναφέραν τη λέξη «γκολ» και στις δύο περιπτώσεις.

«Γκολ για τους Gunners», έγραψε ο σύλλογος στα social media. Για το δεύτερο γκολ του Χάβερτς οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social των «μπλε» έγραψαν: «Γκολ για την Άρσεναλ».

Η Άρσεναλ, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τη Λίβερπουλ και τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του Βόρειου Λονδίνου, την Τότεναμ την Κυριακή (28/04, 16:00).