Ασράφ Χακίμι: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Άραβας αθλητής της χρονιάς (vid,pics)
i

Χακίμι-Εμπαπέ/©instagram

Ασράφ Χακίμι: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Άραβας αθλητής της χρονιάς (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:37 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζονται για το παιχνίδι κυπέλλου με τους ερασιτέχνες της US Pays de Cassel.

Οι εμφανίσεις του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά κυρίως η παρουσία του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάρισαν μία ακόμη ατομική διάκριση στον Ασράφ Χακίμι. Ο Μαροκινός αμυντικός πήρε το βραβείο του καλύτερου Άραβα αθλητή της χρονιάς και πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα. 

Οι διεθνείς του Μαρόκου φωτογραφήθηκαν με τον Βασιλιά και τις μητέρες τους μετά το «έπος» του Κατάρ (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:34 - 21.12.2022

Οι διεθνείς του Μαρόκου φωτογραφήθηκαν με τον Βασιλιά και τις μητέρες τους μετά το «έπος» του Κατάρ (vid)

Οι Μαροκινοί διεθνείς κατά την επιστροφή στην πατρίδα τους φωτογραφήθηκαν με τον βασιλιά, αλλά και τις μητέρες τους, χαρίζοντας μια υπέροχη φωτογραφία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιοποίησε το βίντεο από την προετοιμασία των παικτών εν όψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου κόντρα στην US Pays de Cassel για την φάση των «16» του γαλλικού κυπέλλου. 

Οι παίκτες του Γκαλτιέ περισσότερο ασχολήθηκαν με τη φωτογράφηση. Άλλωστε θα τεθούν αντιμέτωποι με ερασιτέχνες που προετοιμάζονται για να ζήσουν το όνειρο τους. Η US Pays de Cassel διαθέτει ποδοσφαιριστές που είναι φοιτητές ή εργάζονται σε άλλες δουλειές. Αναγκάστηκαν να αλλάξουν το αυριανό τους πρόγραμμα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ! 

Ο Alexis Zmijak είναι ο αρχηγός της ομάδας. Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και αναγκάστηκε να αναβάλει ένα επαγγελματικό ραντεβού για να καταφέρει να αγωνιστεί: «Το να παίξω τη Δευτέρα αναστατώνει λίγο το επαγγελματικό μου πρόγραμμα. Είμαι τυχερός που έχω φιλικούς και ευέλικτους πελάτες. Οργανώθηκα μόνος μου. Ανέβαλα τις εργασίες μου για μεταγενέστερες ημερομηνίες. Πέρασα μια ωραία μέρα σε ένα σπίτι. Έπρεπε να αλλάξουμε τα καλοριφέρ. Είναι κακή συγκυρία γιατί έχει αρχίσει να κρυώνει (γέλια). Αλλά όταν έχεις την ευκαιρία να παίξεις με την Παρί, είτε είναι Δευτέρα, Τρίτη ή Πέμπτη, πρέπει να το κάνεις. Είναι παιχνίδι ζωής.»