Η επίσκεψη Χαρδαλιά στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης

O Χαρδαλιάς στην Τρίπολη

i

© Αστέρας Τρίπολης

Η επίσκεψη Χαρδαλιά στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Τόπας 22:07 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 11.10.2023

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στην Τρίπολη και μεταξύ των επισκέψεών του συμπεριλήφθηκε η μπουτίκ του Αστέρα.

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγα 24ωρα μετά την εκλογή του. Ανάμεσα στα μέρη που πήγε ήταν και η μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα να του χαρίζει μία φανέλα με το όνομά του. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Αρκαδίας:

«Παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μπάκου, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος προσέφερε εκ μέρους της διοίκησης στον κ. Νίκο Χαρδαλιά τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στην οποία αναγραφόταν το όνομα του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και δώρα της ομάδας μας.

Επίσης, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του ως Περιφερειάρχης Αττικής και μίλησε στους αθλητές των Τμημάτων Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο Star Store.

Οι αθλητές που... σάρωσαν στις Περιφερειακές Εκλογές στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:09 - 09.10.2023

Οι αθλητές που... σάρωσαν στις Περιφερειακές Εκλογές στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκέντρωσε ένα ποσοστό άνω του 43% που απαιτούνταν, με αποτέλεσμα να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή στο αξίωμα του περιφερειάρχη Αττικής, έχοντας παράλληλα πολλά ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού στο ψηφοδέλτιο του.

Ο κ. Μποροβήλος καλωσόρισε τον κ. Χαρδαλιά στο επίσημο κατάστημα του ΑΣΤΕΡΑ, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να τον ευχαριστεί και να αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, καθώς και του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση».