Με Μπαρτόλο πήρε φιλική νίκη επί της Κηφισιάς ο Αστέρας
i

©ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Μπαρτόλο πήρε φιλική νίκη επί της Κηφισιάς ο Αστέρας

Δημήτρης Χούπης 20:35 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 09.09.2023

Χάρη στο γκολ του Χούλιαν Μπαρτόλο ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε σε φιλικό της Κηφισιάς με 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε φιλική νίκη με 1-0 επί της Κηφισιάς χάρη στο γκολ του Χούλιαν Μπαρτόλο. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τους Αρκάδες έκανε ο Βίκο και ο Ντιαρά

Ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, έδωσε χρόνο στον Ντιαρά και τον Βίκο, ενώ αγωνίστηκε και ο Βαλιέντε, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα επίσημα παιχνίδια. Από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων είχε στη διάθεσή της τον Ίλιεφ και τον Μπιφουμά

Στο πρώτο μέρος η Κηφισιά είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Κρισιούμα, ο οποίος ήταν και αυτός που απειλούσε περισσότερο. Από την άλλη για τον Αστέρα οι Βαλιέντε και Μάντζης δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν. 

Συγκλονισμένοι ο Ελ Αραμπί και ο Ελ Κααμπί - Προσεύχονται για το Μαρόκο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:13 - 09.09.2023

Συγκλονισμένοι ο Ελ Αραμπί και ο Ελ Κααμπί - Προσεύχονται για το Μαρόκο

Οι δύο Μαροκινοί παίκτες του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αγίουμπ Ελ Καμπί είναι συγκλονισμένοι, όπως είναι λογικό, για τoν τραγικό σεισμό που έπληξε το Μαρόκο με απολογισμό ήδη πάνω από 800 νεκρούς και με δημοσιεύσεις τους στο Instagram προσευχήθηκαν για τη χώρα τους και τους συμπατριώτες τους.

Το δεύτερο μέρος για την ομάδα της Αρκαδίας ξεκίνησε ιδανικά, αφού μόλις στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μπαρτόλο. Ο οποίος έχει πετύχει ήδη τρία γκολ (2 στο πρωτάθλημα). Από και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και παραλίγο να βρουν και δεύτερο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Χριστόπουλο σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Κηφισιά πήγε να πάρει τον βαθμό, αλλά ο Τετέι δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ που βγήκε, με τον Παπαδόπουλο να τον «νικάει». Νωρίτερα ο Αλάγκμπε βγήκε αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα.