Τέλος ο Σάκιτς από την Κηφισιά

Εμάνουελ Σάκιτς

i

© Kifisia FC

Τέλος ο Σάκιτς από την Κηφισιά

Παρελθόν αποτελεί από την Κηφισιά ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δέχτηκε τη δελεαστική πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Βουλγαρίας!

Όπως αναφέρει και η νεοφώτιστη ομάδα στην ανακοίνωσή της, η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 4 Ιουλίου η Κηφισιά είχε ανακοινώσει την απόκτησή του, με τον Αυστριακό μπακ να μετράει μόλις τρεις συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας. Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του. 

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής για να υποδεχθεί τη Κηφισιά

Οι εργασίες στο γήπεδο της Καισαριανής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί τη Κηφισιά στο ματς με τον Πανσερραϊκό, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» χρειάστηκε αρκετές εργασίες, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνα του επιπέδου της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι της Κηφισιάς είχαν προτιμήσει την Ριζούπολη καθώς ήταν πιο έτοιμη και θα χρειαζόταν λιγότερες τροποποιήσεις και βελτιώσεις για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της όμως πάντοτε η πρώτη επιλογή ήταν η Καισαριανή.