«Must win» ματς για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη μαχητική Λαμία

Αστέρας Τρίπολης

i

© Intime

«Must win» ματς για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη μαχητική Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:53 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 29.10.2023

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (29/10, 17:30), με τους Αρκάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία θα ανοίξει την αυλαία στο πρόγραμμα της Κυριακής (29/10, 17:30).

Οι Αρκάδες θα υποδεχτούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την ομάδα της Φθιώτιδας σε ένα «must win» ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Από την άλλη, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Λαμία έκανε το 2/2 και πλέον με την κατάλληλη ψυχολογία καλείται να διεκδικήσει το τρίποντο της νίκης σε μία δύσκολη έδρα.

'Οσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 9η θέση με οκτώ πόντους και στο -4 από την έκτη Λαμία, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίτο, Φέδε Βίκο και Σον Γκος που είναι ανέτοιμοι, αλλά και στον τιμωρημένο Πέπε Καστάνιο.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, ,Χουχούμης, Καρμόνα, Άλβαρες, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεωνίδας Βόκολος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πάβλοβετς, Μούλα, Στάνκο, Τσιλιανίδη και Σαντάνα.

Η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ,Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνες, Μαρτίνες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Τζαγκόεφ, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Γκρόζντανιτς, Μουνάφο - Κρέσπι, Μπαρτόλο, Καλτσάς - Μιριτέλο

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ - Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν - Τζανδάρης, Νούνες - Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Αμαράλ - Λόνγκο

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Τέταρτος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ζαμπάλας (Ηπείρου), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)