Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:48 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 29.10.2023

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τον Πανσερραϊκό (29/10, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που το «τριφύλλι» αναζητεί την επιστροφή στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο (29/10, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μετά την ήττα στην Ευρώπη από τη Ρεν (1-2), το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει το νικηφόρο τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με εννιά πόντους προέρχεται από την «πικρή» ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (1-0). Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών έχει αποδειχτεί «σκληρό καρύδι» κόντρα στις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και κόντρα στους «πράσινους» θέλει να δώσει συνέχεια.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των ανέτοιμων Στίνα και Ντάνκερλουι, αλλά και του τιμωρημένου Πεταυράκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Μπαιροβιτς και Μασαρίποφ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης. Στάικος. Ουεντραόγκο, Μούργος, Χατζηστραβός, Πηλέας, Άλεξιτς.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Κούλα (Ξάνθης)

4ος διαιτητής: Τσετσίλας (Καστοριάς)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)