Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Αντίδραση ψάχνουν οι Αρκάδες, χωρίς περιθώρια οι Βοιωτοί
i

Λεβαδειακός / ©intime

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Αντίδραση ψάχνουν οι Αρκάδες, χωρίς περιθώρια οι Βοιωτοί

Sportal newsroom 10:07 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 15.01.2023

Ο Λεβαδειακός θα ταξιδέψει στη Τρίπολη (17:00, Novasports Prime) και θέλει το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα, νίκη για να παραμείνει ζωντανός για την εξάδα θέλει ο Αστέρας.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός για την εξάδα. Θετικό αποτέλεσμα θέλει και η ομάδα της Βοιωτίας για να πάρει ανάσα στο θέμα της παραμονής.

Η ομάδα της Τρίπολης προέρχεται από την ήττα με 0-3 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και θέλουν τους τρεις βαθμούς για το κυνήγι της εξάδας. Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαράλες, που επιστρέφει μετά από τη τιμωρία του. Εκτός βρίσκεται ο Τιλίκα και ο Καπίγια, λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός είναι και οι γνωστοί, Μπαρτόλο, Μπενίτο, Γκαρθία και Βαλιέντε. 

Η ομάδα του Γιασμίνκο Βέλιτς από την άλλη έρχεται από τρεις σερί ήττες, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Η τελευταία ήταν από τον Άρη με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικεϊλίδης», που έφερε και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Με πολλές απουσίες θα βρεθεί η ομάδα της Βοιωτίας στη Τρίπολη με τον Μάκοβιτς, τον Γιαννιώτα, τον Βινίσιους, τον Λιάγκα, τον Ντεντάκη, τον Σακό και τον Ντουκαρά, να είναι εκτός.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Αγγελλόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης και Νταμπό.

Οι πιθανές εντεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος- Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρεζ- Μουνάφο, Ινγκλέσιας- Ριέρα, Σίτο, Μπερτόγλιο- Μπαράλες

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς- Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος- Χάμοντ, Συμελίδης- Βρακάς, Νίκας, Δούμτσιος- Μουτίνιο