Εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης Βίκο και Γκος για το ματς με τον Βόλο
i

©intime

Εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης Βίκο και Γκος για το ματς με τον Βόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:22 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 23.09.2023

Οι εκλεκτοί του Μίλαν Ράσταβατς για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή κόντρα στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει για τον αγώνα τον Γκος, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και δεν έχει προπονήσεις στα πόδια του, αλλά και τον Ισπανό Βίκο. Στην πόλη της Μαγνησίας δεν ταξίδεψαν και οι Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ατιένθα. Οι δύο τελευταίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Βίκο είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση και σ’ αυτή βρίσκονται οι εξής παίκτες:

Τερματοφύλακες: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης.

Αμυντικοί: Γκαρσία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνο, Άλβαρεζ, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς.

Μέσοι: Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Ντιαρά, Ζουγλής.

Επιθετικοί: Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Να θυμίσουμε ότι ο Αστέρας ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Γκος: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sean Richard Goss. Ο Sean Goss με εθνικότητα από την Βόρεια Ιρλανδία, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1995 στην πόλη Wegberg της Γερμανίας.

Αγωνίζεται ως μέσος, με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το 2023 κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Καλωσορίζουμε τον Sean Goss στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο παίκτης για τη μεταγραφή του σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ και που θα γνωρίσω ένα καινούριο πρωτάθλημα. Έχω μάθει και θα συνεχίσω να μαθαίνω για το ελληνικό πρωτάθλημα και βέβαια έχω ήδη μάθει αρκετά για τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα και μια νέα μεγάλη πρόκληση. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλές σημαντικές στιγμές με την ομάδα και να κάνουμε τους φιλάθλους μας να είναι περήφανοι. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».