Αστέρας Τρίπολης: «Γεμίζουμε το σπίτι μας, γεμίζουμε και ανθρωπιά»

Αστέρας Τρίπολης

i

© Intime

Αστέρας Τρίπολης: «Γεμίζουμε το σπίτι μας, γεμίζουμε και ανθρωπιά»

Κώστας Τόπας 13:10 - 17.09.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει σήμερα (17/09, 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και οι Αρκάδες προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της κακοκαιρίας.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, σε συνεργασία με τους οργανωμένους των «Tigers» ανέλαβαν την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στους πληγέντες των καταστροφών στη Θεσσαλία και απηύθυναν κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, για να γεμίσει το γήπεδο.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«Σήμερα ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Σε συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ οι Tigers, οι φίλαθλοι μας, συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Από τις 10:00 το πρωί στο κιόσκι του γηπέδου μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 15:00 συμβάλλουμε με όπως μπορούμε!»

Υπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαντή. Στον άλλοτε κίπερ των Αρκάδων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για τη σπουδαία προσφορά του στους «κιτρινομπλέ», τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του, αλλά και για την προσφορά του συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί μέχρι και σήμερα από τη θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην 5η θέση με 4.