Πού θα δείτε τα ντέρμπι σε OPAP Arena και Τούμπα, τη βραδιά του Σπανούλη και το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι

ΠΑΟΚ-Άρης / ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

i

© Intime

Πού θα δείτε τα ντέρμπι σε OPAP Arena και Τούμπα, τη βραδιά του Σπανούλη και το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι

Sportal newsroom 09:26 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 17.09.2023

Μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον ΟΦΗ και την εμφατική επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League, περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια την Κυριακή (17/09), με αποκορύφωμα τα δύο μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Άρης. Που θα δείτε τις αναμετρήσεις.

Πλούσιο είναι το μενού των αγώνων της Super League, την Κυριακή (17/09), περιλαμβάνοντας τέσσερα παιχνίδια.

Αρχικά, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00 στο Novasports Prime. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αστέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη και ο ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» από τον Παναθηναϊκό και επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στις 18:00, Κηφισιά και Πανσερραϊκός έρχονται αντιμέτωποι στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 3-1 του Ατρομήτου συλλέγοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, ενώ τα «λιοντάρια» ισοφαρίστηκαν στο τέλος από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έπειτα έρχεται το κυρίως πιάτο του προγράμματος. Στις 20:30 ξεκινάει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, με κάλυψη από το Novasports Prime. Οι δύο ομάδες έχουν υποστεί ήδη, ήττες εκτός προγράμματος τις πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε αγώνα ύψιστης σημασίας, που θα τους δώσει και ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η αυλαία της ημέρας κλείνει στις 21:30, με τα φώτα να πέφτουν στην «OPAP Arena», όπου συγκρούονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1, με τους δύο διεκδικητές του τίτλου να επιθυμούν την πρώτη μεγάλη νίκη - δήλωση της φετινής σεζόν.