Με Ποντένσε, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός!
i

© Intime

Με Ποντένσε, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 22:56 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 16.09.2023

Στην αποστολή για Νέα Φιλαδέλφεια οι τελευταίες μεταγραφές του Ολυμπιακού…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας (17/9, 21:30). Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα, σε αυτή συμπεριέλαβε τις τελευταίες μεταγραφές των «ερυθρολεύκων». 

Ντανιέλ Ποντένσε, Στέφαν Γιόβετιτς και Όλα Σολμπάκεν, είναι διαθέσιμοι για το ματς με την ΑΕΚ και ο Μαρτίνεθ θα έχει έτσι εξτρά λύσεις, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Καμαρά, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με το μέλλον του να είναι ανοιχτό, όπως και οι Πορόζο, Αλεξανδρόπουλος, Ρίτσαρντς, Μπρίνιτς

Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Πιστεύω θα δούμε Ποντένσε σαν αλλαγή στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ετοιμάζεται για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μπει στο γήπεδο και ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να τον δει στο γήπεδο. Πότε θα γίνει αυτό; Τα αμέσως επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή και με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (21/9).

Σε ένα απ' αυτά τα δύο παιχνίδια αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Πορτογάλος, με τον ρεπόρτερ του Sportal, Διονύση Βερβελέ, να αναφέρει στην εκπομπή «Baladeros Live» πως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Πορτογάλο έστω και ως αλλαγή την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βάπτισμα του πυρός για τον Μαρτίνεθ στα ελληνικά ντέρμπι - Τι έκανε ως τεχνικός των Γρανάδα και Εσπανιόλ σε παιχνίδια ανάλογης βαρύτητας στην Ισπανία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:01 - 16.09.2023

Το βάπτισμα του πυρός για τον Μαρτίνεθ στα ελληνικά ντέρμπι - Τι έκανε ως τεχνικός των Γρανάδα και Εσπανιόλ σε παιχνίδια ανάλογης βαρύτητας στην Ισπανία

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι το πρώτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο έχει αρκετή εμπειρία από παιχνίδια τέτοιας σημασίας, αφού τα έχει ζήσει ουκ ολίγες φορές στη La Liga.

«Ο Ποντένσε άφησε τα λεφτά της Αραβίας για Ολυμπιακό. Κι έχει τρέλα που βρίσκεται εδώ, έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Πήρε τη γυναίκα και την κόρη του στη φωτογράφιση. Ζήτησε φανέλα με το όνομά του για την κόρη του. Ο Ποντένσε είχε έρθει στην Ελλάδα τέλη Ιουνίου για διακοπές, σε ένα ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Πήγε σε παιχνιδάδικο για να πάρει παιχνίδια. Πότε θα τον δούμε; Νομίζω θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ως αλλαγή, όπως και ο Γιόβετιτς».