To bonus του Ντόι, σε σύγκριση με τον Πορόζο

Ντόι

i

© Intime

To bonus του Ντόι, σε σύγκριση με τον Πορόζο

Διονύσης Βερβελές 15:14 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 16.09.2023

Η θέση ξένου και οι επιλογές του Μαρτίνεθ μπροστά στο ρόστερ που φτιάχτηκε…

Δεν θα είναι εύκολο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να βγάλει ακόμη και εικοσάδα στα επόμενα ματς. Ακόμη και στο αυριανό με την ΑΕΚ μπορεί να δούμε εκπλήξεις, έστω και αν αυτή τη στιγμή, κάποιοι παίκτες δεν είναι αρκετές ημέρες με την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός θα αναγκαστεί να… κόψει και παίκτες που δεν θα το περιμένουν ενδεχομένως, αλλά αυτός, είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.

Η λογική λέει πως στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πάει με δίδυμο Φρέιρε, Ρέτσου στην άμυνα. Εδώ, όμως, έρχεται και η λύση από τον πάγκο. Πιο πιθανό έτσι, είναι σε αυτόν να βρίσκεται ο Ντόι, που μάλιστα ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει παίξει βασικός στο πλευρό του Ρέτσου. Πιθανότατα, αυτή η εξέλιξη θα σημάνει και τον αποκλεισμό του Τζάκσον Πορόσο, καθώς ο στόπερ από το Εκουαδόρ πιάνει θέση ξένου.

Όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, μοιάζει με πολυτέλεια να είναι στον πάγκο, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ωστόσο να καλείται να αποφασίσει.

Ακόμη και στη θέση του επιθετικού, είναι πιθανό να δούμε εκπλήξεις. Ο Ελ Κααμπί όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο, έχει το προβάδισμα για να είναι ο βασικός. Υπάρχουν Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί, κι εδώ ο Μαρτίνεθ έχει μια δύσκολη απόφαση. Ο Μαυροβούνιος άλλωστε, έρχεται για να πάρει χρόνο, με τον Ισπανό κόουτς να θέλει να τον βοηθήσει για να βρει ρυθμό. 

Το βάπτισμα του πυρός για τον Μαρτίνεθ στα ελληνικά ντέρμπι - Τι έκανε ως τεχνικός των Γρανάδα και Εσπανιόλ σε παιχνίδια ανάλογης βαρύτητας στην Ισπανία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:01 - 16.09.2023

Το βάπτισμα του πυρός για τον Μαρτίνεθ στα ελληνικά ντέρμπι - Τι έκανε ως τεχνικός των Γρανάδα και Εσπανιόλ σε παιχνίδια ανάλογης βαρύτητας στην Ισπανία

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι το πρώτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο έχει αρκετή εμπειρία από παιχνίδια τέτοιας σημασίας, αφού τα έχει ζήσει ουκ ολίγες φορές στη La Liga.

Έπαιξε δύο ημίχρονα με την εθνική ομάδα της χώρας του, πήγε καλά και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και τώρα, περιμένει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια ή την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Φράιμπουργκ.