Τέλος εποχής για Σισέ, συνεχίζει στην Τουρκία!

Παπέ Σισέ

i

© Intime

Τέλος εποχής για Σισέ, συνεχίζει στην Τουρκία!

Στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ ο Σενεγαλέζος στόπερ, την τελευταία στιγμή των μεταγραφών…

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για τον Ολυμπιακό, έστω και στο τέλος των μεταγραφών στην Τουρκία. Ο Παπέ Αμπού Σισέ, δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και όλο αυτό το διάστημα, ψαχνόταν για το επόμενο βήμα. Προφανώς και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και τελικά, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο… λεπτό των μεταγραφών!

Η λύση ήρθε από την Αδάνα Ντεμπιρσπόρ, που προχώρησε στην απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ. Ο Σισέ δοκιμάστηκε αρκετά την περσινή σεζόν, είχε να αντιμετωπίσει κι έναν τραυματισμό, έχασε έδαφος. Ο Μίτσελ δεν… τρελαινόταν γι’ αυτόν. Ο 28χρονος στόπερ, έπαιξε σε 19 ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στον Ολυμπιακό ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και με εξαίρεση ένα εξάμηνο τη σεζόν 2020-21 που δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, κατέγραψε 151 ματς και 17 γκολ.

Σίγουρα και ο ίδιος θα περίμενε κάτι καλύτερο, όπως και ο Ολυμπιακός. Οι Τούρκοι τον ανακοίνωσαν για τρία χρόνια και με αγορά φυσικά, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό για την ώρα το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Πληροφορίες πάντως λένε πως έχει μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που συνηθίζει πλέον ο Ολυμπιακός. Κάπως έτσι άλλωστε, θα εισπράξει από την Ρούμπιν Καζάν, για τη μεταγραφή του Τσούμιτς.

Στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μάριο Μπαλοτέλι, που υπέγραψε πριν δύο ημέρες και έτσι θα αποτελέσει συμπαίκτη του Σισέ. Αντίθετα, εκεί δεν θα βρει τον Ονιεκουρού, που έφυγε στα μέσα του Αυγούστου.

Η... ολική κάθαρση στο ρόστερ του Ολυμπιακού: Οι 33 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν - Πάνω από 20 εκατ. τα έσοδα των Πειραιωτών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:10 - 15.09.2023

Η... ολική κάθαρση στο ρόστερ του Ολυμπιακού: Οι 33 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν - Πάνω από 20 εκατ. τα έσοδα των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός ξεφορτώθηκε ουκ ολίγα συμβόλαια τη φετινή σεζόν, αφού 33 ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν παρελθόν από το ρόστερ του. Μάλιστα, τα έσοδα των Πειραιωτών ξεπέρασαν τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Σισέ μετακομίζει στην Τουρκία μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του και ουσιαστικά, ψάχνει τη δική του επανεκκίνηση σε ένα πρωτάθλημα που έπεσαν πολλά χρήματα. Προπονητής του στην Αδάνα, θα είναι η παλιά δόξα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Πάτρικ Κλάιφερτ.