Οριστικό: Παρελθόν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού

Χασάν και Ραντζέλοβιτς

i

© Intime

Οριστικό: Παρελθόν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 17:58 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 15.09.2023

Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς έφυγαν για την Ρούμπιν Καζάν, στην Πεντίκσπορ συνεχίζει ο Χασάν.

Οριστικές είναι οι συμφωνίες τριών «ερυθρολεύκων» που έτσι, θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Δανεικός στην Βοϊβοντίνα είχε δοθεί ο Τσούμιτς, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. 

Παρέα στη Ρούμπιν Καζάν οι Τσούμιτς και Ρατζέλοβιτς

Τι σημαίνει αυτό; Η ομάδα της Σερβίας συμφώνησε με την Ρούμπιν Καζάν κι εκεί θα συνεχίσει ο Τσούμιτς, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Στην ίδια ομάδα, την Ρούμπιν Καζάν, θα συνεχίσει και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Έψαχνε ομάδα εδώ και καιρό, έτσι επιστρέφει στη Ρωσία. Μετά την Ουράλ που είχε πάει πέρσι, αυτή τη φορά συνεχίζει στην Ρούμπιν Καζάν και θα είναι συμπαίκτης του Τσούμιτς

Οριστική είναι και η συμφωνία για τον Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ που έχασε την προετοιμασία λόγω τραυματισμού, δεν κέρδισε τον Μαρτίνεθ και τελικά αναζήτησε και αυτός τον επόμενο σταθμό του. 

Η λύση ήρθε από την Τουρκία, με την Πεντίκσπορ, να είναι η νέα του ομάδα. Έχει περάσει και αυτός από το πρωτάθλημα Τουρκίας και έτσι επιστρέφει εκεί…