Καμαρά: «Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την περσινή»

Μαντί Καμαρά

i

©Intime

Καμαρά: «Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την περσινή»

Sportal newsroom 17:44 - 15.09.2023

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε στα κανάλια της Cosmote και μεταξύ άλλων σχολίασε τις διαφορές με την περσινή ομάδα του Ολυμπιακού, λέγοντας πως η φετινή είναι αρκετά καλύτερη.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι στην «OPAP Arena την Κυριακή (17/9, 21:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ενόψει του αγώνα ο μέσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στα κανάλια της Cosmote και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τον Σολμπάκεν, την παράδοση που έχει κόντρα στην Ένωση, αλλά και για τις διαφορές με την περσινή ομάδα του Ολυμπιακού. 

Όσον αφορά τις διαφορές, ο μέσος από τη Γουινέα σχολίασε πως η φετινή ομάδα είναι αρκετά καλύτερη από την περσινή και στόχος είναι να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες για να δείξουν αυτό που μπορούν να κάνουν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι για αυτό, έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει έως τώρα». 

Για την παράδοση που έχει να σκοράρει απέναντι στην «Ένωση»: «Όλοι θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω γκολ η όχι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί».

Sportal Sunday Live: Αθλητικός μαραθώνιος από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα για τα ντέρμπι και τον legend Σπανούλη
SPORTAL ORIGINALS

18:19 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live: Αθλητικός μαραθώνιος από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα για τα ντέρμπι και τον legend Σπανούλη

Pre και Post Game, ζωντανές συνδέσεις με Νέα Φιλαδέλφεια, Τούμπα και Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το φιλικό του Σπανούλη και... παρέλαση των ρεπόρτερ του Sportal για όλη την αγωνιστική δράση. Από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα η «Sportal Sunday Live» θα σας κρατήσει συντροφιά.

Για τις διαφορές που βλέπει επιστρέφοντας στην ομάδα: «Νομίζω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλύτερη από την περσινή. Έχουμε νέους παίκτες, νέα νοοτροπία και θέλουμε να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον Σολμπάκεν: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Νομίζω θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της ομάδας».