Ο Χάμες Ροντρίγκες ανάμεσα στους παίκτες που πήραν τη μεγαλύτερη... κατηφόρα

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Ο Χάμες Ροντρίγκες ανάμεσα στους παίκτες που πήραν τη μεγαλύτερη... κατηφόρα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:35 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 15.09.2023

Τη λίστα με τους παίκτες που έφτασαν από το ζενίθ στο ναδίρ δημοσίευσε το Μέσο «Give Me Sport», με τον Χάμες Ροντρίγκες να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε τον άνθρωπο του Μουντιάλ 2014 με τις επιδόσεις του και αρκετές ήταν οι ομάδες που «σφάζονταν» για να τον κάνουν δικό τους. Τελικά τη «μάχη» κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δαπάνησε 75 εκατ. ευρώ και τον απέκτησε για έξι χρόνια από τη Μονακό

Κανείς δεν περίμενε όμως πως η πορεία που θα ακολουθήσει θα ήταν πτωτική, αφού παρά το εκρηκτικό του ξεκίνημα ο Κολομβιανός δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους «μερένγκες». Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές ομάδων στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, εντούτοις ο ίδιος δεν στέριωσε σε καμία.

«H Έβερτον κατέστρεψε τη φήμη του Χάμες»

Αυτή ήταν και η αφορμή για το Μέσο «Give Me Sport» να τον προσθέσει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πήραν την... κατηφόρα. Ειδικότερα, ο 31χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα που έκανε το δημοφιλές Μέσο, με τίτλο «Οι παίκτες με τη μεγαλύτερη πτώση στην καριέρα τους». 

«Ο Ροντρίγκες ήταν το αστέρι που ξεπρόβαλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αφού πέτυχε έξι γκολ και πρόσφερε δύο ασίστ πριν η Κολομβία αποκλειστεί στα ημιτελικά. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να του εξασφαλίσει μεταγραφή 75 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, το ίδιο καλοκαίρι.

«Ο διαιτητής έχει υποστεί βία στα αποδυτήρια»: Τι εννοούσε ο Μαρινάκης με αυτή τη φράση για τον διαιτητή του ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:04 - 15.09.2023

«Ο διαιτητής έχει υποστεί βία στα αποδυτήρια»: Τι εννοούσε ο Μαρινάκης με αυτή τη φράση για τον διαιτητή του ντέρμπι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ τόνισε ότι ο διαιτητής που ορίστηκε στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός είχε υποστεί βία στα αποδυτήρια την τελευταία φορά που διεύθυνε αγώνα της Ένωσης. Τι συνέβη σε εκείνη την αναμέτρηση.

Η ζωή στην Ισπανία ξεκίνησε αρκετά καλά - με 13 γκολ και 13 ασίστ - όμως ο ίδιος τελικά έμεινε εκτός ομάδας. Δύο σχετικά θετικές σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου έδειξαν πως ο Χάμες μπορεί να επιστρέψει δυναμικά, όμως το καταστροφικό του πέρασμα από την Έβερτον ήταν και εκείνο που κατέστρεψε τη φήμη του. Μετά τα περάσματά του από Αλ Ραϊάν και Ολυμπιακό, ο ίδιος κατέληξε στη Σάο Πάολο», ανέφερε η ιστοσελίδα, η οποία κατέταξε τον Κολομβιανό στην 9η θέση. 

© Give Me Sport