«Η Πάφος έχει στη λίστα της τον Φαντιγκά»

Μπαντιουμπου Φαντιγκά

i

©Intime

«Η Πάφος έχει στη λίστα της τον Φαντιγκά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:08 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 15.09.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Κύπρο η Πάφος έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Μπαντιουμπου Φαντιγκά του Ολυμπιακού.

Μετά την απόκτηση του Μαμαντού Κανέ από τον Ολυμπιακό, η Πάφος φαίνεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα και τον Μπαντιουμπου Φαντιγκά. 

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή στη προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Γάλλος παίκτης, με το κλαμπ να θέλει να εντάξει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες. 

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό. Με τα χρώματα της ομάδας από τη Νίκαια αγωνίστηκε σε 29 ματς, σκόραρε μόλις ένα γκολ και «μοίρασε» ακόμη μία ασίστ. 

Επίσης ο Φαντιγκά πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε εφτά αγώνες, ενώ δύο επιπλέον συμμετοχές έχει και με τη Β' ομάδα. Ένα γκολ ήταν ο απολογισμός του με τα «ερυθρόλευκα» και αυτό ήρθε στο ματς εναντίον του Παναιτωλικού, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.