Οι πιθανότητες επιστροφής του Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης – Αποχωρούν πολλοί παίκτες, ανανεώνεται το ρόστερ

Ο Μίλαν Ράσταβατς.

i

©intime

Οι πιθανότητες επιστροφής του Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης – Αποχωρούν πολλοί παίκτες, ανανεώνεται το ρόστερ

Sportal newsroom 09:01 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 18.05.2023

Οι επαφές του Αστέρα Τρίπολης με τον Σέρβο τεχνικό Μίλαν Ράσταβατς είναι σε καλό δρόμο. Αρκετοί παίκτες, ειδικά μεγάλοι σε ηλικία αποχωρούν από την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει το συντομότερο να βρει τον νέο προπονητή.

Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι προτεραιότητα ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο 50χρονος (1/11/73) Σέρβος τεχνικός εργάστηκε στους Αρκάδες από τον Δεκέμβριο του 2019 έως το τέλος της σεζόν 2021-22 και είχε αρκετά καλή παρουσία. Ο απολογισμός του ήταν 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Στη συνέχεια ο Ράσταβατς επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα. Αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο κι αφού κατέγραψε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι πιθανότητες επιστροφής είναι αρκετές, αλλά στον Αστέρα έχουν ακόμα δύο περιπτώσεις και όλα δείχνουν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον νέο τεχνικό. Να σημειωθεί ότι εξαιτίας των πολλών θεμάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Αστέρας, γίνεται κουβέντα και για την επιστροφή του γυμναστή Παύλου Γκότση, ο οποίος όταν έφυγε εργάστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Πρόθεση της διοίκησης, πάντως, ανεξάρτητα με τον προπονητή, είναι ν’ ανανεωθεί το ρόστερ. Ο Ιγκλέσιας που βαδίζει στα 39 αναμένεται να αποχωρήσει. Δεδομένα αποτελούν παρελθόν οι Τιλίκα, Μπενίτο, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν. Οι Σανταφέ, Καπίγια δεν μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν πρόσφεραν και όλα δείχνουν ότι θα αναζητηθεί φόρμουλα, ώστε να λυθεί η συνεργασία με τους δύο Ισπανούς. Το ίδιο ενδεχομένως να γίνει και με τον 36χρονο Μπαράλες, εκτός κι αν μείνει ως μία εναλλακτική λύση κι επειδή έχει δεθεί με τον σύλλογο.

Ο μεγαλύτερος μ.ο. εισιτηρίων στη Super League μετά από 13 χρόνια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:31 - 17.05.2023

Ο μεγαλύτερος μ.ο. εισιτηρίων στη Super League μετά από 13 χρόνια

Το ενδιαφέρον στη βαθμολογία της Super League, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η εξαιρετική της χρονιά μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού και άλλοι πολλοί παράγοντες συνέβαλαν στο να κοπούν τα περισσότερα εισιτήρια μετά τη σεζόν 2009-10.

Ο Μάντζης

Ο Αστέρας είτε μείνει είτε όχι ο Μπαράλες, σίγουρα θα αποκτήσει φορ. Αν αποχωρήσει ο Αργεντινός τότε θα έρθουν δύο επιθετικοί και θα πλαισιωθούν από τον νεαρό Κωστέα. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι ο 31χρονος (4/12/91) Βασίλης Μάντζης.

Ο έμπειρος φορ τη σεζόν που τελείωσε ήταν βασικό στέλεχος του Ιωνικού και σε 32 συμμετοχές μέτρησε έξι γκολ. Είναι στη λίστα, ελεύθερος, προσιτός οικονομικά κι έχει πιθανότητες να μετακομίσει στην Τρίπολη.