Η πλήρης αποτυχία στις μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης και οι πρώτοι σκόρερ με τρία γκολ!

Οι μεταγραφές πρόσφεραν ελάχιστα στον Αστέρα Τρίπολης.

i

©intime

Η πλήρης αποτυχία στις μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης και οι πρώτοι σκόρερ με τρία γκολ!

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πραγματοποιήσει μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του.

Το ερώτημα έπειτα κι από τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι επίκαιρο.

Υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό; Εξαρτάται πως βλέπει ο καθένας το ποτήρι. Μισογεμάτο ή μισοάδειο. Στον Αστέρα Τρίπολης, μάλλον, ισχύει το δεύτερο. Οι Αρκάδες δεδομένα έχουν πραγματοποιήσει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία τους.

Με 5 νίκες, 15 ισοπαλίες και 12 ήττες ασφαλώς και δεν μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι, όταν η σεζόν ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες και στόχο την είσοδο στην εξάδα. Με προπονητή τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος είχε μία καλή παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα και με προσθήκες έμπειρων παικτών, όπως οι Μπαρτόλο, Μπερτόγλιο, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Ζουκάνοβιτς. Ο Αστέρας, όμως, είναι στους 30 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό και τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μία ομάδα που κράτησε το αήττητό της εντός με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και νίκησε τον Παναθηναϊκό, πελαγοδρομεί στο πρωτάθλημα.

Μετά τον Μεταξά, ήρθε ο έμπειρος Άκης Μάντζιος, που επίσης αποχώρησε νωρίς και τώρα η χρονιά τελειώνει με τον Δουβίκα στον πάγκο. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αρχικά, ο Αστέρας δεν πήρε τίποτα ή αν προτιμάτε πήρε ελάχιστα από τις μεταγραφές του. Ας δούμε τι έκαναν οι έμπειροι παίκτες που αποκτήθηκαν.

Φακούντο Μπερτόγλιο: Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που είχε καλή παρουσία παλιότερα στον σύλλογο και φυσικά σε Λαμία και Άρη, αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς. Την τρέχουσα σεζόν έχει 21 ματς με μία ασίστ και χωρίς γκολ σε 805 λεπτά. Σαφώς στον Αστέρα περίμεναν περισσότερα.

Χουλιάν Μπαρτόλο: Ο 27χρονος Αργεντινός τα πήγε λίγο καλύτερα, αλλά δεν έβγαλε και μάτια. Σε 21 συμμετοχές κι αυτός είχε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.182 λεπτά. Πέρσι στον Βόλο είχε 33 ματς, 5 γκολ και 5 ασίστ.

Κάλεμπ Στάνκο: Ο 30χρονος μέσος έπαιξε σε 11 ματς και μέτρησε 1 γκολ σε 850 λεπτά. Έτσι αποχώρησε για τη Λαμία, όπου έχει παίξει σε 13 αγώνες, ενώ πέρσι είχε 20 παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης συνείσφεραν οικονομικά στον έρανο για τον οπαδό του ΠΑΣ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:06 - 07.05.2023

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης συνείσφεραν οικονομικά στον έρανο για τον οπαδό του ΠΑΣ

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς συνείσφεραν οικονομικά στον έρανο για τον οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα που νοσηλεύεται μετά το οπαδικό επεισόδιο.

Χουάν Ντομίνγκεθ: Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Αντιμετώπισε κι αυτός θέματα με την υγεία του. Ο 33χρονος Ισπανός μέσος αποχώρησε κι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού με τον Αστέρα μέτρησε μόλις 10 ματς και 403 λεπτά χωρίς να έχει γκολ ή ασίστ. Πέρσι είχε 29 αγώνες με τον ΠΑΣ και τη σεζόν 2020-21 είχε 30 παιχνίδια…

Μίκαελ Γκαρντάφσκι: Ο 32χρονος παίκτης έχει 21 ματς κι 1 γκολ σε 1.035 λεπτά. Πέρσι είχε 22 παιχνίδια με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Έρβιν Ζουκάνοβιτς: Ο 36χρονος Βόσνιος μετράει 19 παιχνίδια κι ένα γκολ σε 1.453 λεπτά.

Πληγή τα γκολ

Ο Αστέρας σε 32 παιχνίδια μετράει 22 γκολ. Όσα έχουν Ιωνικός και Λεβαδειακός, ενώ 21 τέρματα έχει σημειώσει η Λαμία. Οι Αρκάδες δηλαδή έχουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Το συγκλονιστικό είναι ότι πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι Τιλίκα, Ρεγκίς Κρέσπι με τρία γκολ! Δεν γίνεται μία ομάδα να πετύχει με τον πρώτο της σκόρερ να έχει τρία γκολ.

Δύο γκολ έχει ο βασικός φορ Χερόνιμο Μπαράλες σε 28 ματς! Ο Σίτο έχει επίσης 2 σε 25 παιχνίδια κι άλλα τόσα όπως αναφέραμε ο Μπαρτόλο σε 21 παιχνίδια. Από ένα τέρμα έχουν οι μέσοι κι επιθετικοί Μπενίτο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Στάνκο, Μουνάφο και οι αμυντικοί Άλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Καστάνιο.