Όρθιος και στην Τρίπολη ο ΠΑΣ!
i

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα / © Intime

Όρθιος και στην Τρίπολη ο ΠΑΣ!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:03 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 18.02.2023

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους Ηπειρώτες να δίνουν συνέχεια στην πολύ καλή τους εικόνα μετά τη διακοπή.

Αρνείται να χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, φοβερό σερί του Αστέρα στην Τρίπολη! Οι Ηπειρώτες έμειναν στο 1-1 με τους Αρκάδες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 23η αγωνιστική της Super League

Έτσι, οι Γιαννώτες έδωσαν συνέχεια στην πολύ καλή τους εικόνα μετά τη διακοπή, όπου μετρούν μόλις μία ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 90+5' και με τον βαθμό της ισοπαλίας ξέφυγαν κι άλλο από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε για δέκατο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη μέσα στην έδρα της και έφτασε τους 24 βαθμούς.

Παναθηναϊκός 3Χ3 και πάει με αέρα κορυφής στο Φάληρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 18.02.2023

Παναθηναϊκός 3Χ3 και πάει με αέρα κορυφής στο Φάληρο

Με γκολ των Κουρμπέλη και Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ανταγωνιστικού ΝΠΣ Βόλου και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δύο δοκάρια και κερδισμένο πέναλτι ο Παλάσιος.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Αρκάδες στην αναμέτρηση, αφού πήραν προβάδισμα από τα... αποδυτήρια! Συγκεκριμένα, στο 2ο λεπτό ο Ριέρα με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Ηπειρώτες έβγαλαν αντίδραση και πήραν τα ηνία του αγώνα μετά το γκολ που δέχθηκαν, ενώ στο 37ο λεπτό η πίεση τους απέδωσε καρπούς. Ο Τζίμας ανέτρεψε αντικανονικά τον Καρμόνα μες την περιοχή, ο Τσιμεντερίδης καταλόγισε πέναλτι και ο Εραμούσπε ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά και καμία από τις δύο ομάδες δεν γινόταν απειλητική. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 90' για να «κλέψουν» το ματς, με τον Ζγουλή να μη νικάει τον Τσιντώτα από πλάγιο τετ α τετ και το 1-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Τασουλής, Ιγκλεσιας (46' Αλάγκμπε), Σανταφέ (46' Μουνάφο), Ριέρα (70' Τιλίκα), Σίτο (85' Ζουγλής), Κρεσπί, Μπαράλες (70' Κωστέας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (64' Νίνης), Τζίμας, Μορέιρα (89' Φοφανά), Μπάλαν.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Παρότι ο ΠΑΣ βρέθηκε να χάνει με το... καλημέρα, δεν πτοήθηκε, έβγαλε αντίδραση και κάπως έτσι κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη.

MVP: Η παρουσία του Ροντρίγκο Εραμούσπε στα μετόπισθεν ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετική, με τον Αργεντινό άσο να βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο και να δίνει λύσεις.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει μόλις μία ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 90+5'!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Πλέον, ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει την προσοχή του στο ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.