Παπαδόπουλος: «Τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος»
i

Νίκος Παπαδόπουλος / ©intime

Παπαδόπουλος: «Τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος»

Sportal newsroom 19:43 - 17.02.2023

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με το ΚΚΕ και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για αυτόν.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο ACTION 24 και αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με το ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι είναι τιμή για αυτόν που βρίσκεται στο ΚΚΕ, ενώ έκανε αναφορά και στην αντίδραση των συμπαικτών του. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ: «Δεν μπορώ να βλέπω νέους ανθρώπους να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και που δεν μπορούν να οραματίζονται, δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται, οπότε έπρεπε κι εγώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, να βγω μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος στο Νομό Ηλείας μαζί του»

Για την αντίδραση των συμπαικτών του: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχω επαφή και με άλλα παιδιά και εκτός ομάδας τους έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται ερωτήματα στους συμπαίκτες μου και προσπαθούμε να τα συζητάμε»