Αστέρας Τρίπολης: Στην άκρη του πάγκου ο Άκης Μάντζιος με Λαμία, στα άκρα η σχέση με τον Μεταξά
i

Άκης Μάντζιος/ ©Intime

Αστέρας Τρίπολης: Στην άκρη του πάγκου ο Άκης Μάντζιος με Λαμία, στα άκρα η σχέση με τον Μεταξά

Sportal newsroom 14:50 - 04.01.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και ο Άκης Μάντζιος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα (4/1, 17:00) τη Λαμία στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστική της Super League. Στο ματς κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας που ξεκινά σε λίγες ώρες θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων ο Άκης Μάντζιος, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ο Έλληνας τεχνικός υπολογιζόταν πως θα καθίσει στην άκρη του πάγκου του Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 53χρονος τεχνικός μολονότι ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα τελικά δεν βρέθηκε στον πάγκο των Αρκάδων. Ο λόγος είναι ότι δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του δικηγόρου του Ηρακλή Μεταξά. 

Αν και το σίριαλ με τον Έλληνα τεχνικό αρχής γενομένης από το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου, ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως σε λίγε ώρες θα κάνει την «παρθενική» του εμφάνιση στον πάγκο των Αρκάδων. Η πλευρά του Αστέρα επιθυμεί να δώσει ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση στον Ηρακλή Μεταξά μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, ενώ από τη μεριά του ο Έλληνας κόουτς ζητά όλο το ποσό του διετές συμβολαίου που είχε με την ομάδα. 

Ακόμα και αν δε λυθεί όλο αυτό το ζήτημα, ο Αστέρας Τρίπολης θα ανακοινώσει πριν την σέντρα του αγώνα με τη Λαμία την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άκη Μάντζιο. Οι Αρκάδες μετά το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2023 κόντρα στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.