Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24

Παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης

i

©printscreen

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24

Κώστας Τόπας 13:22 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 26.07.2023

Με ανακοίνωσή του, ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν.

Σε ρυθμούς προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Το πρωί της Τετάρτης (26/7) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης, στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας», στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», από τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Μποροβήλο και τον υπεύθυνο εισιτηρίων, Νικήτα Φράγκο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: 

Πληροφορίες ανανέωσης / αγοράς – περίοδοι πώλησης 

• Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024 ξεκινά την Τρίτη 1 Αυγούστου. 

• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2022/2023 στη θύρα 1 μπορούν να μεταφέρουν το εισιτήριο τους σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή έκπτωσης στη θύρα 3 (τμήματα Α, Β) και στη Θύρα 2 (τμήματα Α,Β,Γ). 

Ειδικότερα, για ανανέωση υπάρχοντος εισιτηρίου διαρκείας της Θύρας 1, ισχύουν οι παρακάτω τιμές: 

ΘΥΡΑ 3 τμήμα Α: 50€ τμήμα Β: 50€ 

ΘΥΡΑ 2 τμήμα Α: 50€ τμήμα Β: 50€ 

• Για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στην θύρα 1 

• Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 3 τμήματα Δ & Ε και στη θύρα 2 τμήματα Α & Β. 

• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2022/2023 στις Θύρες 2 & 3, έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ή εάν επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση. 

Το δικαίωμα κράτησης θέσης και ανανεώσεων λήγει την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023. 

• Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται στο StarStore, Εθνικής Αντιστάσεως 67, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

• Απαραίτητο δικαιολογητικό για ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι η αστυνομική ταυτότητα του φιλάθλου. Τα στοιχεία που σύμφωνα με την νομοθεσία καταχωρούνται είναι: 

ΑΜΚΑ, αριθμός δελτίου ταυτότητας, αριθμός κινητού ή σταθερού τηλεφώνου, στοιχεία διεύθυνσης, ΑΦΜ, καθώς υποχρεωτικά και email επικοινωνίας. 

• Κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας. 

• Όλα τα εισιτήρια διαρκείας επιτρέπουν την είσοδο σε όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος SuperLeague της περιόδου 2023/2024 καθώς και στους αγώνες Κυπέλου ή στα φιλικά προετοιμασίας με δικαίωμα παρουσίας φιλάθλων. 

• Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δύναται να διαθέσει δωρεάν στους φιλάθλους που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας την είσοδο στους αγώνες playoffs/playouts, εφόσον η ομάδα συμμετέχει στη διαδικασία.

• Στο τμήμα 2-Β ένας αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, διατίθεται για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ μέσω του συνδέσμου τους. 

• Το ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας αφορά φιλάθλους έως 15 ετών (ημ./γέννησης μετά την 1 Ιανουαρίου 2008)

• Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

• Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα. 

• Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται έκπτωσης 20% στις αγορές τους από την μπουτίκ της ΠΑΕ καθώς και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.