Φιλική νίκη του Αστέρα κόντρα στον Παναιτωλικό
i

© Intime

Φιλική νίκη του Αστέρα κόντρα στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 22:12 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 22.07.2023

Ο Αστέρας Τίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού σε φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο χάρη στα γκολ των Μάντζη και Μπαρτόλο. Για τα «καναρίνια» σκόραρε ο Μπελεβώνης.

Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 ο Αστέρας Τρίπολης στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! Σκόρερ οι Μάντζης και Μπαρτόλο, ισοφάρισε προσωρινά ο Μπελεβώνης.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ ξεκίνησε με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Λιάβα, Ντουάρτε, Μαλή, Τορεχόν τετράδα στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Ξενιτίδη, Μπουζούκη στον άξονα, τους Χουάνπι, Ντίας στα άκρα και τον Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης

Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με τον Σγουρή στο τέρμα, τους Καρμόνα, Χριστόπουλο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες στην άμυνα, τους Μουνάφο, Αλάγκμπε στον άξονα, τους Κρέσπι, Σίτο στις πτέρυγες και τον Ζουγλή πίσω από τον κεντρικό επιθετικό Κωστέα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 10' έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Χουάνπι, ενώ στο 11' είχαν ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίας ο Ντουάρτε σημάδεψε το δοκάρι.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά των Αρκάδων να γίνουν επικίνδυνοι με τους Αλάγκμπε (13') και Σίτο (16'), όμως ο Καπίνο έβαλε «στοπ» και στους δύο. Από 'και και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ήρθαν και τα γκολ. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 55', με τον Γκαρθία να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τορεχόν και να βρίσκει με μια ωραία σέντρα τον Μπαρτόλο, που προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αγρινιώτες απάντησαν στο 65' με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μπελεβώνη έξω από την περιοχή, αλλά ο Μάντζης στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 των Αρκάδων.

#asterastripolisfc #fulltime #preseason #friendlymatch #intrakat #novibet #volton

Δημοσιεύτηκε από Asteras Tripolis F.C. στις Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023