Με Παπαδόπουλο, αλλά χωρίς δύο ο Αστέρας κόντρα στην Κηφισιά

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Με Παπαδόπουλο, αλλά χωρίς δύο ο Αστέρας κόντρα στην Κηφισιά

Στέλιος Βαρδάκης 20:11 - 27.02.2024

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την Κηφισιά, όμως υπάρχουν και δύο απουσίες για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης (28/02, 15:00) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Αρκάδες, που η νίκη αποτελεί μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την εξάδα.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εν λόγω αναμέτρηση και στη συνέχεια έγινε γνωστή και η αποστολή της ομάδας, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επίσης, σε σχέση με τον προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, επέστρεψαν και οι Χουλιάν Μπαρτόλο και Τζουκάνοβιτς, αλλά εκτός έμειναν οι Χουάν Μουνάφο (ανέτοιμος) και Ζουγλής (τιμωρημένος).

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.