Με Μπερνάρ, Σπόραρ και Τσέριν η αποστολή του Παναθηναϊκού

Τσέριν, Μπερνάρ

i

Intime

Με Μπερνάρ, Σπόραρ και Τσέριν η αποστολή του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:47 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 27.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ είδε και τον Σπόραρ να προπονείται και να τίθεται στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Άρη. Στις επιλογές του Τούρκου προπονητή οι Μπερνάρ και Τσέριν, εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Σένκεφελντ.

Πιο γεμάτος απ’ ότι ανάμενε ο Φατίχ Τερίμ, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. Γιατί εκτός από τον Μπερνάρ που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ο Τούρκος προπονητής υπολογίζει σε σλοβενικές ενισχύσεις.

Ο Άνταμ Τσέριν προπονήθηκε για δεύτερη μέρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος στράικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση.

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 26.02.2024

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε την αντίρρησή του για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ που έδωσε ο Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις ισοπαλίες με τη Λαμία.

Ενθαρρυντικά νέα έδωσε ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος πήρε μέρος στις περισσότερες ασκήσεις και σύντομα θα είναι έτοιμος να παίξει. Καλύτερα νιώθει και ο Χουάνκαρ, αν και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο Ηράκλειο.

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη (28/2, 21:00).

Γιατί ορίστηκε ξένος διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Άρης;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:05 - 26.02.2024

Γιατί ορίστηκε ξένος διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Άρης;

Ο Άρης είχε κάνει αίτημα να σφυρίζουν τα παιχνίδια του Έλληνες διαιτητές, η ΚΕΔ το είχε κάνει δεκτό, αλλά στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ...

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σπόραρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Τζούριτσιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης.