Ο Αστέρας προσέφερε φανέλα της ομάδας με κοινωνικό μήνυμα στην υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Γιώργος Μποροβήλος & Σοφία Ζαχαράκη

i

©Asteras Tripolis F.C.

Ο Αστέρας προσέφερε φανέλα της ομάδας με κοινωνικό μήνυμα στην υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Κώστας Τόπας 18:03 - 20.02.2024

O πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, υποδέχθηκε στην Τρίπολη την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, και της προσέφερε τη φανέλα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

Το επίσημο κατάστημα του Αστέρα επισκέφθηκε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, την οποία και υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινομπλέ» καλωσόρισε την Υπουργό, την ευχαρίστησε για την επίσκεψή της και της προσέφερε τη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Οπως αναφέρει η «κιτρινομπλέ» ΠΑΕ:

«Το Star Store επισκέφθηκε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ. Σοφία Ζαχαράκη. Την Υπουργό υποδέχθηκε στο επίσημο κατάστημα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος την καλωσόρισε, την ευχαρίστησε για την επίσκεψή της και της προσέφερε τη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό, καθώς και αναμνηστικά δώρα».