Οι ενδεκάδες του Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
i

©intime

Οι ενδεκάδες του Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 17:40 - 19.02.2024

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού για τον μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έρχονται αντιμέτωποι στο Θ. Κολοκοτρώνης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague

Η ομάδα της Τρίπολης κατεβαίνει με τον Γραμματική κάτω από τα δοκάρια και τους Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες και Λύρατζη στην άμυνα. Στο κέντρο είναι ο Γκος με τον Γιαμπλόνσκι και τον Μπαρτόλο. Κρέσπι και Μιριτέλο είναι στα πλάγια και στην κορυφή ο Καλτσάς

Από την άλλη για τον Παναιτωλικό ο Στεργιάκης είναι στο τέρμα και ο Οικονόμου, ο Ντουάρτε και ο Τορεχόν είναι στην άμυνα. Οι Λιάβας, Πέρες και Χουάνπι βρίσκονται στο κέντρο, ο Ντουάρτε με τον Ντίας στα άκρα και ο Καρέλης στο κέντρο της επίθεσης. 

Ο Αλαφούζος «απασφάλισε»: Το τάιμινγκ και τα αίτια της καταγγελίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 19.02.2024

Ο Αλαφούζος «απασφάλισε»: Το τάιμινγκ και τα αίτια της καταγγελίας

Ο Γιάννης Αλαφούζος ένιωσε την ανάγκη να ξεσπάσει μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, με τους περισσότερους να απορούν για το τάιμινγκ. Όμως, ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού είχε τους λόγους που έκρινε πως έπρεπε να αντιδρασει τώρα.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Λύρατζης, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο. 

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Τορεχόν, Πέρες, Ντουάρτε, Χουάνπι, Καρέλης, Ντίας.