Χωρίς Καλτσά και Μπαρτόλο ο Αστέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Χωρίς Καλτσά και Μπαρτόλο ο Αστέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 19:41 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 06.01.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χουλιάν Μπαρτόλο και Νίκο Καλτσά για το ερχόμενο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με το δεξί στο νέο έτος, επικρατώντας του Άρη με επική ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο Μίλαν Ράσταβατς έχει τέσσερα ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Αυτό του Νίκου Καλτσά που είναι τιμωρημένος, του Χουλιάν Μπαρτόλο που είναι τραυματίας, του Βασίλη Σουρλή και του Πίτσου που αντιμετωπίζει μια ίωση. Βέβαια, υπάρχουν και θετικά νέα για τον Σέρβο τεχνικό, καθώς επέστρεψε ο Φεντερίκο Άλβαρες.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης.