Εξω φρενών με την Τσέλσι ο Ντιέγκο Κάρλος της Άστον Βίλα: «Αν δεν είναι αυτό φάουλ, τότε τι είναι»

Ντιέγκο Κάρλος

Εξω φρενών με την Τσέλσι ο Ντιέγκο Κάρλος της Άστον Βίλα: «Αν δεν είναι αυτό φάουλ, τότε τι είναι»

Κώστας Τόπας 14:57 - 28.04.2024

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Ντιέγκο Κάρλος τα έβαλε με τους παίκτες και τους οπαδούς της Τσέλσι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ των Λονδρέζων που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Ντιέγκο Κάρλος, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σπάσει τη σιωπή για την αμφιλεγόμενη απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του Άξελ Ντάσι για την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι «μπλε» έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ήταν εντυπωσιακοί στη δεύτερη περίοδο και τα γκολ των Νόνι Μαντουεκέ και Κόνορ Γκάλαχερ έφεραν το ματς στα ίσα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι «μπλε» έφτασαν μια ανάσα από την ανατροπή, αλλά ο Όλσεν είπε «όχι» στον Πάλμερ. Ο Ντισασί ένα λεπτό μετά σκόραρε για την Τσέλσι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για φάουλ.

Εξαλλος με το VAR ο Ποτσετίνο: «Εχει καταστρέψει την Premier League, είναι γελοίο»
PREMIER LEAGUE

08:34 - 28.04.2024

Εξαλλος με το VAR ο Ποτσετίνο: «Εχει καταστρέψει την Premier League, είναι γελοίο»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ισχυρίστηκε ότι το VAR έχει βλάψει την Premier League, αφού είδε να ακυρώνεται στις καθυστερήσεις το τρίτο γκολ που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Μπενουά Μπαντιασίλ Μουκιναγί κρίθηκε ότι έκανε φάουλ στον Ντιέγκο Κάρλος και γι' αυτό ο διαιτητής έπειτα κι από χρήση VAR ακύρωσε το γκολ των Λονδρέζων. Η απόφαση άφησε άναυδους τους παίκτες της Τσέλσι, οι οποίοι περικύκλωσαν τον διαιτητή ζητώντας εξηγήσεις.

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Ντιέγκο Κάρλος απάντησε για την αμφιλεγόμενη φάση, λέγοντας: «Αν αυτό δεν ήταν φάουλ, δεν ξέρω τι ήταν!»

Από την άλλη, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ισχυρίστηκε ότι το VAR έχει βλάψει την Premier League, αφού είδε να ακυρώνεται στις καθυστερήσεις το τρίτο γκολ που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

«Το VAR έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Έχει βλάψει την εικόνα. Οι παίκτες της Άστον Βίλα και οι οπαδοί δεν κατάλαβαν γιατί ακυρώθηκε το γκολ μας. Είπαν ότι ήταν φάουλ και αν δείτε την φάση τι συνέβη αν πάμε σε κάθε φάση όπως αυτή, θα είναι φάουλ και δεν θα τελειώναμε το παιχνίδι με 11 παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.