Ο Elite Γκουίντα από την Ιταλία θα σφυρίξει το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
i

©intime

Ο Elite Γκουίντα από την Ιταλία θα σφυρίξει το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 12:13 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 21.05.2024

Η UEFA έκανε γνωστό ότι ο Ιταλός Eilte διαιτητής, Μάρκο Γκουίντα θα σφυρίξει τον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για το Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Conference League. Κάπως έτσι η UEFA έκανε γνωστό ότι αυτός που θα σφυρίξει το παιχνίδι θα είναι ο Ιταλός Elite, Μάρκο Γκουίντα.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος θα είναι ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας, ενώ στο VAR θα είναι οι Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Ο Ιταλός έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2019-20 στα προκριματικά του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (0-0), αλλά και στα προκριματικά του Europa League το 2022 κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-0). Ακόμα έχει σφυρίξει την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία (1-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Θα παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Αγγλία για τα ημιτελικά του Conference League, λόγω της τιμωρίας του. Αλλά ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με την Τσέλσι τον έκανε αμφίβολο ακόμα και για τη ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τερματοφύλακας στο ημίχρονο του αγώνα με τους «μπλε» αντιμετώπισε ένα θέμα στον μηρό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και ο Όλσεν να μπει στη θέση του. Χθεσινό (29/4) δημοσίευμα από το Βέλγιο έκανε λόγο πως ο διεθνής γκολκίπερ θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες κάτι που έκανε δύσκολη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή είχε διαφορετική άποψη για τον χρόνο απουσίας του Μαρτίνες. Πιο αναλυτικά ο Γκαστόν Εντούλ σχολίασε πως ο 31χρονος στις εξετάσεις που έκανε, φάνηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και στόχος του είναι να επιστρέψει πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο πρώτα θέλει να βρίσκεται στο παιχνίδι με την Μπράιτον την ερχόμενη Κυριακή (5/5).

Κάπως έτσι ο Μαρτίνες έχει ξεκινήσει ατομικές και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με απώτερο σκοπό να είναι στη διάθεση του Ουνάι Έμερι για τον σπουδαίο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».