Από την Αυστραλία στις ΗΠΑ: Το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός θα μεταδοθεί σε 104 χώρες!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

Από την Αυστραλία στις ΗΠΑ: Το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός θα μεταδοθεί σε 104 χώρες!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:25 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 16.05.2024

Σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη θα μεταδοθεί το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, αφού 104 χώρες θα δείξουν ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός τον χρόνο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (2/9), εκεί όπου καλείται κατά το ήμισυ να γράψει ιστορία. Ο σύλλογος του Πειραιά δίνει τον πρώτο του ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα, έχοντας ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα με φόντο τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών ζουν και αναπνέουν για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά και για τη ρεβανς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να γράψουν ιστορία στο Μπέρμιγχαμ, σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρείται. Αυτό το συγκεκριμένο ματς, λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φίλαθλοι από όλο τον κόσμο.

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού
CONFERENCE LEAGUE

16:49 - 29.04.2024

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Δίχως δύο βασικά «γρανάζια» της είναι πιθανό να αγωνιστεί η Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τίλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποκομίζουν τραυματισμούς στο ματς εναντίον της Τσέλσι.

Αυτό διότι την αναμέτρηση που θα γίνει στο «Βίλα Παρκ» θα μεταδώσουν εκατοντάδες τηλεοπτικοί σταθμοί από κάθε μήκος και πλάτος της γης; Συγκεκριμένα, το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός αναμένεται να παιχτεί ζωντανά σε συνολικά 104 χώρες, εκ των οποίων κάποιες από αυτές θα έχουν και πάνω από έναν πάροχο για τον αγώνα του Europa Conference League.

Στην Αγγλία, δε, όπου και αγωνίζεται η Άστον Βίλα, αυτοί είναι συνολικά τρεις διαφορετικοί, δείγμα του πόσο μεγάλη ακροαματικότητα περιμένουν οι Βρετανοί για το ματς. Συγκεκριμένα, discovery+, Talksport 2 Radio UK και TNT Sports 1 θα έχουν ζωντανή εικόνα από το παιχνίδι των Πειραιωτών με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη (2/5) ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Αγγλία, με τη ρεβανς των ημιτελικών του Europa Conference League να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα στο φαληρικό γήπεδο (8/9). Από εκεί και έπειτα για τους Πειραιώτες ακολουθεί το σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο μπορεί να κρίνει και την έκβαση του πρωταθλήματος.

Ο Τζολάκης εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός πήρε την επική πρόκριση στη Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)
CONFERENCE LEAGUE

15:10 - 29.04.2024

Ο Τζολάκης εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός πήρε την επική πρόκριση στη Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο Κωνσταντής Τζολάκης περιγράφει στο Olympiacos TV τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στη Πόλη, η οποία ανέδειξε νικητές τους «ερυθρόλευκους» χάρη στις αποκρούσεις του Έλληνα γκολκίπερ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «4» του Conference League.

Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα, τότε θα εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό που θα γίνει στην «OPAP Arena» και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Κλαμπ Μπριζ ή Φιορεντίνα.