Το «μήνυμα» του Μεντιλίμπαρ στον Ποντένσε

Ποντένσε

i

© Intime

Το «μήνυμα» του Μεντιλίμπαρ στον Ποντένσε

Διονύσης Βερβελές 13:16 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:33 - 17.05.2024

Περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο στα ματς που ακολουθούν…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ένας προπονητής ο οποίος ζητά συνεχώς το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και πάντα να είναι έτοιμοι, είτε αγωνίζονται ως βασικοί είτε είναι στον πάγκο. Κάτι που το λένε και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, είναι απαιτητικός κόουτς και δεν μπορεί με τίποτα να βλέπει χαλαρούς τους παίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τον Ντανιέλ Ποντένσε και το γεγονός πως έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει φέτος μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν, ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που θα μιλήσει συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη από μόνο τους, όμως όταν ρωτηθεί θα απαντήσει και δεν πρόκειται να... μασήσει τα λόγια του!

Έτσι και για τον Ποντένσε είπε από τη μία ότι είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα με αυτά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως από την άλλη τόνισε ότι είναι ένας παίκτης που θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στη σεζόν γιατί υπάρχουν στιγμές που μένει πίσω. Τον Ποντένσε ο Μεντιλίμπαρ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και για αυτό τόνισε ότι περιμένει ακόμη περισσότερα από τον Πορτογάλο εξτρέμ. Γιατί θεωρεί ότι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και έχει να δώσει πολλά ακόμη στον Ολυμπιακό.

Η «μετάφραση» στα λόγια του

Επί της ουσίας αυτό το οποίο εννοούσε ο Μεντιλίμπαρ για τον Ποντένσε, ήταν πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον ίδιο στο ματς με τον Άρη. Πίστευε ότι μπορούσε να του δώσει παραπάνω όταν τον έβαλε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και δεν έδωσε την ενέργεια στην ομάδα όπως θα περίμενε ο ίδιος ο προπονητής από την πλευρά του.

Γι’ αυτό και μίλησε για τη διάρκεια του Ποντένσε, όμως γενικότερα είναι ικανοποιημένος ο Βάσκος από τον Πορτογάλο και για τα όσα έχει προσφέρει. Θέλει ωστόσο και να τον «τσιτώσει» ακόμη περισσότερο ενόψει των δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.