Η πίστη των παικτών του Ολυμπιακού για να… γράψουν ιστορία - Τι λένε μεταξύ τους ενόψει Άστον Βίλα

Ολυμπιακός

i

© Intime

Η πίστη των παικτών του Ολυμπιακού για να… γράψουν ιστορία - Τι λένε μεταξύ τους ενόψει Άστον Βίλα

Διονύσης Βερβελές 00:59 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 21.05.2024

Οι σκέψεις και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν οι «ερυθρόλευκοι» για Ευρώπη και Ελλάδα…

Έχει φτάσει ο Ολυμπιακός σε ένα σημαντικό σημείο της φετινής σεζόν, μίας αγωνιστικής περιόδου που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, εξελίχθηκε όμως άσχημα και τώρα είναι σε ένα σημείο που διεκδικεί τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία στην ιστορία του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Αυτές είναι σκέψεις τις οποίες δεν τις κάνουν μόνο οι απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Είναι πράγματα τα οποία σκέφτονται και συζητούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες έχουν στο μυαλό τους τόσο τους αγώνες με την Άστον Βίλα και την ευκαιρία που υπάρχει για να περάσουν σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν ποτέ ξανά στη συνέχεια της καριέρας τους. Σε μεταξύ τους συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μιλούν για αυτό το 6/6 που λέει και ο κόσμος.

Τι είναι αυτό το 6/6, είναι τα τρία ματς που έχουν μείνει για τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και τα άλλα τρία είναι οι δύο αγώνες με την Άστον Βίλα και ο τελικός του Conference League. Επί της ουσίας όλο αυτό είναι ένας μεγάλος Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά από την άλλη είναι κάτι εφικτό. Όπως επίσης όμως είναι και κάτι ονειρικό εάν το καταφέρουν αυτό οι Πειραιώτες, να φτάσουν δηλαδή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και παράλληλα να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Οι παίκτες το πιστεύουν

Αυτήν τη στιγμή έτσι όπως αγωνίζεται ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει δείξει πως είναι ικανός για όλα. Για αυτό και από τη στιγμή που παίζει έτσι η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει τη δική τους αυτοπεποίθηση. Για αυτό και μεταξύ τους αυτό που λένε είναι πως πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν και να τελειώσουν τη σεζόν με έναν ονειρικό τρόπο.

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού
CONFERENCE LEAGUE

16:49 - 29.04.2024

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Δίχως δύο βασικά «γρανάζια» της είναι πιθανό να αγωνιστεί η Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τίλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποκομίζουν τραυματισμούς στο ματς εναντίον της Τσέλσι.

Βέβαια από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν πετούν στα σύννεφα, δεν είναι κάτι που το λένε μόνο δημόσια σε δηλώσεις τους αλλά και μεταξύ τους τονίζουν ότι θα πρέπει να δουν το κάθε ματς ξεχωριστά.

Να προχωρήσουν παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουν το δικό τους ταμείο και να δουν τι θα έχουν πετύχει. Επί της ουσίας αυτό που λένε οι «ερυθρόλευκοι» είναι να μην αλλάξουν τη φιλοσοφία και να συνεχίσουν τη χρονιά όπως κάνουν μέχρι τώρα, κάθε αγώνα ξεχωριστά «και βλέπουμε»... Μπορεί να γράψει ιστορία; Δεν φαίνεται εύκολο, αλλά είναι λίγα τα ματς, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…