Θα παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

©Photo by Matthieu Mirville/BSR Agency/Getty Images

Θα παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Δημήτρης Χούπης 12:04 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 17.05.2024

Όπως μεταφέρουν Μέσα από την Αργεντινή ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα είναι παρών στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Conference League, παρά τον τραυματισμό του.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Αγγλία για τα ημιτελικά του Conference League, λόγω της τιμωρίας του. Αλλά ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με την Τσέλσι τον έκανε αμφίβολο ακόμα και για τη ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τερματοφύλακας στο ημίχρονο του αγώνα με τους «μπλε» αντιμετώπισε ένα θέμα στον μηρό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και ο Όλσεν να μπει στη θέση του. Χθεσινό (29/4) δημοσίευμα από το Βέλγιο έκανε λόγο πως ο διεθνής γκολκίπερ θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες κάτι που έκανε δύσκολη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή είχε διαφορετική άποψη για τον χρόνο απουσίας του Μαρτίνες. Πιο αναλυτικά ο Γκαστόν Εντούλ σχολίασε πως ο 31χρονος στις εξετάσεις που έκανε, φάνηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και στόχος του είναι να επιστρέψει πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο πρώτα θέλει να βρίσκεται στο παιχνίδι με την Μπράιτον την ερχόμενη Κυριακή (5/5).

Κάπως έτσι ο Μαρτίνες έχει ξεκινήσει ατομικές και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με απώτερο σκοπό να είναι στη διάθεση του Ουνάι Έμερι για τον σπουδαίο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός προπονητής των «βίλανς» μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του και τον Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Όπως αναφέρουν μάλιστα Μέσα από το Βέλγιο, ο διεθνής χαφ μπορεί να λείψει τόσο από την αναμέτρηση στο Μπέρμιγχαμ όσο και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκης.