Νέος τραυματισμός για την Άστον Βίλα: Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ρότζερς

Νέος τραυματισμός για την Άστον Βίλα: Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ρότζερς

Δημήτρης Χούπης 16:33 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 18.05.2024

Ο Μόργκαν Ρότζερς αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι με την Μπράιτον, ανάβοντας... κόκκινο συναγερμό στις τάξεις της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό.

Νέα ανησυχία στις τάξεις της Άστον Βίλα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Μόργκαν Ρότζερς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπράιτον αποκόμισε τραυματισμό στον μηρό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και ο Μάτι Κας να παίρνει τη θέση του.

Ο Ουνάι Έμερι κάπως έτσι είδε ακόμα έναν παίκτη να μένει εκτός λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Conference League. Υπενθυμίζεται πως ήδη αμφίβολοι είναι ο Γιούρι Τίλεμανς και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους «γλάρους».

Η ρεβάνς με την Άστον Βίλα θα είναι πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό από τον πιθανό τελικό του Conference League

Η ρεβάνς με την Άστον Βίλα θα είναι πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό από τον πιθανό τελικό του Conference League

Ο Πειραιάς βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Λιγότερα από αυτά που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός -και τα οποία θα μοιάζουν με αιωνιότητα- για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του Europa Conference League.

Αμφότεροι είχαν αποκομίσει τραυματισμό στον αγώνα με την Τσέλσι, στον οποίο η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ είχε τη νίκη στα χέρια της, αλλά οι «μπλε» ισοφάρισαν σε 2-2. Παράλληλα και οι δύο είχαν χάσει τον πρώτο αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο ο Αργεντινός είχε μείνει εκτός λόγω συμπλήρωσης καρτών, σε αντίθεση με τον Βέλγο μέσο που ήταν τραυματίας.

Πάντως ο Ουνάι Έμερι είχε δηλώσει πως η σημερινή μέρα μπορεί να κρίνει τη συμμετοχή και των δύο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (9/5). Αλλά το γεγονός ότι και οι δύο παραμένουν εκτός, τους κάνει αμφίβολους.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι της Βίλα με τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει μεγάλη νίκη με 4-2, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να κάνει τρομερή εμφάνιση. Αφού πέτυχε χατ τρικ, ενώ το τέταρτο γκολ το έβαλε ο Έσε, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Κόνσα και κατέληξε στα δίχτυα του Όλσεν.

Κάπως έτσι η αγγλική ομάδα πλέον θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Conference League, ο οποίος θα γίνει στις 29 Μαΐου στη OPAP Arena.