Λουίζ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, μπορούμε να επιστρέψουμε»

Ντόουγκλας Λουίζ

i

©/Intime

Λουίζ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, μπορούμε να επιστρέψουμε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:09 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 18.05.2024

Τη βεβαιότητα πως η Άστον Βίλα θα κάνει την ανατροπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League εξέφρασε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο μοιραίος των «χωριατών» στο «Βίλα Παρκ», Ντόουγκλας Λουίζ.

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» για άλλη μία φορά φέτος την ποδοσφαιρική Ευρώπη, επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα στο «Villa Park» στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League κι έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena».

Οι «χωριάτες» είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τον Ολυμπιακό, με το ματς στο 4-2 υπέρ των Πειραιωτών, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Ουνάι Έμερι. Ο Ντόουγκλας Λουίζ που ανέλαβε την εκτέλεση αποδείχθηκε… μοιραίος, στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και άουτ!

Τα δεδομένα για την «OPAP Arena» εφόσον ο Ολυμπιακός φτάσει τελικό
CONFERENCE LEAGUE

01:25 - 03.05.2024

Τα δεδομένα για την «OPAP Arena» εφόσον ο Ολυμπιακός φτάσει τελικό

Ολοένα και πιο κοντά στον τελικό του UEFA Europa Conference League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε μεγάλο «διπλό» κόντρα στην Άστον Βίλα. Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για το παιχνίδι της «OPAP Arena» εφόσον οι Πειραιώτες προκριθούν.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος χαφ ωστόσο, δήλωσε ότι η Άστον Βίλα μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και να προκριθεί, δίνοντας έτσι το σύνθημα εν όψει του μεγάλου ραντεβού στο Φάληρο την προσεχή Πέμπτη (9/5, 22:00).

«Η (ενδεχόμενη) νίκη στο Μπράιτον μπορεί να μας δώσει ώθηση. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου ήμασταν εξαιρετικοί. Δεχτήκαμε ωστόσο τέσσερα γκολ και πρέπει να μην δεχτούμε γκολ στη ρεβάνς και να επικρατήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ. Φυσικά και το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Λουίζ.

Πόσα χρήματα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία - Εκτοξεύονται τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης και κατάκτησης του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

12:48 - 03.05.2024

Πόσα χρήματα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία - Εκτοξεύονται τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης και κατάκτησης του Conference League

Ο Ολυμπιακός με την «τρελή» πορεία του στην Ευρώπη έχει ήδη εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο μπορεί να αυξηθεί αρκετά περισσότερο σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, αλλά και κατάκτησης του Conference League.

Στη συνέχεια στάθηκε στις δύο δικές του φάσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα: «Δεν είμαι χαρούμενος με το πέναλτι. Είδα τα πλάνα και ήταν ξεκάθαρη η παράβαση μου. Στη συνέχεια αστόχησα και στο δικό μας πέναλτι. Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω ευστοχήσει σε έξι πέναλτι, αυτό είναι το πρώτο που χάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι χαρούμενος ωστόσο πρέπει να "καθαρίσω" το κεφάλι μου και να επικεντρωθώ στην Premier League. Είμαστε χαρούμενοι επειδή η Τότεναμ έχασε», ανέφερε ο Βραζιλιάνος χαφ των «χωριατών».