Άσχημα τα νέα για Καραχάλιο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπάκιτς - Καραχάλιος

i

© Intime

Άσχημα τα νέα για Καραχάλιο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 16:35 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ζήσης Καραχάλιος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι ήδη έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, θα μείνει μακριά απ' τα γήπεδα για ακόμα έναν.

Άσχημα νέα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ζήσης Καραχάλιος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμα ένα μήνα, με τα νέα της αποκατάστασής του να μην είναι καλά.

Ο 26χρονος φαίνεται μέσα απ' τα αποτελέσματα της εξέτασής του, να μην έχει «κλείσει» ακόμα τον κύκλο της αποκατάστασης που κάνει, με την θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να τον ταλαιπωρεί οπότε θα χρειαστεί ακόμα ένα μήνα επιπλέον αποθεραπεία. 

Η περυσινή πορεία στα Play Outs είναι ο απόλυτος οδηγός για την επιβίωση του Ιωνικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:31 - 07.03.2023

Η περυσινή πορεία στα Play Outs είναι ο απόλυτος οδηγός για την επιβίωση του Ιωνικού

Η δύσκολη βαθμολογικά θέση του Ιωνικού, το περσινό παράδειγμα του αήττητου στα πλέι άουτ και η «μάχη» μέχρι τέλους απέναντι σε Λεβαδειακό και Λαμία για την παραμονή στην κατηγορία.

Η απουσία του αυτή σημαίνει πως θα μείνει εκτός απ' τα παιχνίδια των play outs με Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Ιωνικό. Ο αμυντικός του ΠΑΣ αποκτήθηκε απ' την ομάδα το 2021 παίρνοντας κατευθείαν φανέλα βασικού αποτελώντας έναν απ' τους 11 που οδήγησαν πέρυσι την ομάδα των Ιωαννίνων στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ, ο οποίος ηττήθηκε χτες απ' τον ΟΦΗ με 1-0, φλερτάρει με τις θέσεις του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από πάνω απ' τον προτελευταίο Ιωνικό και τέσσερις απ' τον τελευταίο Λεβαδειακό.